e
Banner

Etiketler: hepsiburada.com



Hepsiburada.com lojistikte kendi çizgisini oluşturuyor


Yayın: 20-12-2013
Kategori: Lojistik

‘Türkiye’nin en büyük online alışveriş merkezi’ olan Hepsiburada.com, günde 20 milyon kez tıklanıyor. “Her şey ayağına gelsin” mottosu ile e-ticaret sektörüne yön veren şirket, 2014 yılında açacağı 45 bin m2’lik yeni deposu ve İstanbul’da kendi araçları ve kuryeleriyle gerçekleştireceği dağıtımla lojistikte bir tık öne geçmeyi hedefliyor. 




Hepsiburada’ya yeni CEO


Yayın: 12-07-2017

Halen Hepsiburada Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Hein Pretorius, şirketin yeni CEO’su oluyor. Pretorius, Hepsiburada’nın hedefleri doğrultusunda büyümesine CEO olarak liderlik edecek.




Hepsiburada yılda 30 milyon ürün sevk ediyor



Hepsiburada, mükemmel müşteri deneyimine ulaşmak için lojistik süreçlerine ciddi yatırımlar yapıyor. Gebze’de devreye aldıkları 10 milyon ürün gönderme kapasiteli operasyon merkezinin 7/24 hizmet verdiğini belirten Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, “Yıllık olarak 30 milyon adet üzerinde ürün sevkiyatı gerçekleştiriyoruz. Dağıtım alanında müşterilerimizin beklediği üstün hizmet seviyesini sağlayabilecek tüm dağıtım şirketleriyle çalışırken, dağıtım şirketimiz Hepsiexpress ile de sektörde fark yaratan ‘yeni nesil dağıtım’ın öncülüğünü yapıyoruz” diyor.  




Hepsiburada'dan 'Sür-Kazan' modeli


Yayın: 12-10-2020
Kategori: e-ticaret

Hepsiburada, sektöre yenilikçi bakış açısı kazandıran Hepsijet lojistik şirketi ile birlikte “Sür-Kazan” modelini hayata geçiriyor. Bu kapsamda, taşımacılık yapmak isteyenler kendi araçları olmasa dahi Hepsijet’in sıfır kilometre araçlarıyla dağıtım yapabilecek; hem iş hem de araç sahibi olabilecek.




Hepsiburada inovatif modellerle lojistikte çıtayı yükseltiyor



Online alışveriş sektörünün gelişimine liderlik eden markalardan Hepsiburada, lojistik alanında geliştirdiği Hepsilojistik, Hepsijet, Hepsiexpress, Hepsimat ve Two Man Handling Projesi gibi inovatif hizmet modelleriyle yarışta farkı açıyor. “Lojistik e-ticaretin omurga kemiği” diyen Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, lojistik alanında geliştirdikleri çözümlerle pandemi döneminde müşteri memnuniyetinde ’lik bir artış yakaladıklarını, bu kapsamda yenilikçi çözümler üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi.