e
Banner

Etiketler: havaş



HAVAŞ soğuk zincir lojistiğindeki hacmini çift hanelere taşıdı


Yayın: 20-06-2023
Kategori: Havayolu

Havaş, son teknolojiyle donatılmış bozulabilir kargo depoları, frigorifik araçlarla sunduğu taşımacılık hizmetleri, Online Araç Rezervasyon Sistemi ve ısı kontrollü ULD bekletme odaları çözümleriyle soğuk zincir lojistiğinde payını artırmaya devam ediyor. Başarısı kanıtlanmış çözümlerle ilaç ve bozulabilir kargo alanındaki hacimlerini çift haneli rakamlara çıkardıklarını vurgulayan Havaş İşletme Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Bozdemir, iş hacimlerindeki artışa paralel olarak depo ve araç yatırımına devam edeceklerini söyledi. 




Havaş gıda ihracatının önünü açıyor!


Yayın: 21-08-2023
Kategori: Lojistik

Havaş, kargo kabulünde randevu sistemi, ısı kontrollü depolama çözümleri ve frigorifik araçlarla yapılan taşımalarla gıda lojistiğinde kayıpların önüne geçiyor. Toplam ihracat kapasitelerinin yüzde 15 gibi önemli bir oranını gıda ürünlerinin oluşturduğunu vurgulayan Havaş Antrepo Müdürü Murat Diren, bu başarıda yaptıkları yatırımların, hizmet iyileştirmelerinin ve sundukları imkanların önemli bir etkisi olduğunu söyledi. 




HAVAŞ, tehlikeli madde operasyonlarında riske yer bırakmıyor!



Tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılığı için en önemli konunun eğitim olduğunu vurgulayan Havaş Antrepo Koordinatörü Turhan Yeşil, uygulamaya aldıkları IATA’nın “DG AutoCheck” programıyla 0 hata tespiti gerçekleştirerek operasyon öncesinde bertaraf ettiklerini ve hızı arttırdıklarını söyledi.