e
Banner

Etiketler: havaş



Havaş, kargo ve geçici depolama hizmetlerini Antalya Havalimanı’na taşıdı


Yayın: 06-07-2020
Kategori: Havayolu
Etiketler: antalya havaş mete erna

Havacılık sektörünün önde gelen şirketlerinden Havaş; İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından Antalya Havalimanı’ndaki yeni Geçici Depolama tesisini hizmete açtı. Şirket ayrıca, gümrüklü kargo taşımacılığında İstanbul ile İzmir ve Ankara arasında düzenlediği tarifeli karşılıklı seferlerini Antalya’dan da gerçekleştirmeye başlayacak.
 




HAVAŞ lojistik yatırımlarını sürdürüyor


Yayın: 29-09-2020
Kategori: Havayolu

Yer hizmetlerindeki başarısını kargo ve antrepo hizmetlerine de taşıyan Havaş, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Son yaptığı yatırımla depolama kapasitesini 20 bin m2’nin üzerine çıkaran şirket, bozulabilir gıdalar için frigorifik araçlarla yaptığı taşımlarla da fark yaratıyor. Ayrıca İstanbul-İzmir, İstanbul-Ankara ve İstanbul-Antalya arasında gümrüklü kargo taşımacılığı hizmeti sunduklarını belirten Havaş Genel Müdür Vekili Mete Erna, lojistik sektörüne yatırım yapmaya devam edeceklerini söylüyor. 




Havaş Genel Müdürlüğü’ne Mete Erna asaleten atandı


Yayın: 08-10-2020
Etiketler: atama havaş mete erna

Yer hizmetlerinde küresel bir marka haline gelen Havaş’ın üst yönetiminde görev değişikliği oldu. 2017 yılından bu yana Havaş Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığını yürüten ve 1 Temmuz 2020 tarihi itibariyle Genel Müdür Vekili olarak görev yapan Mete Erna asaleten atandı.




Havaş üst yönetiminde atama


Yayın: 17-11-2020
Kategori: Havayolu

Yer hizmetleri sektörünün önde gelen şirketlerinden Havaş’ın, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kasım 2020’den itibaren Engin İdemen getirildi. 




Havaş, ilaç taşımacılığında kalitesini belgeledi



Yer hizmetlerinin deneyimli markası Havaş, İstanbul Havalimanı’ndaki antreposunda ilaç ve soğuk hava depolaması gerektiren ürünlerin depolama ve taşıma süreçlerinin kalite standartlarını belgeleyen Avrupa Birliği GDP (Good Distrubition Practices - İyi Dağıtım Uygulamaları) sertifikasını almaya hak kazandı.




Havaş, Qatar Airways Cargo ile işbirliğini 2025’e kadar yeniledi


Yayın: 21-04-2021
Kategori: Havayolu

Türkiye’nin yer hizmetlerindeki küresel markası Havaş, kargo ve antrepo hizmetlerinde destek verdiği Qatar Airways Cargo ile iş ortaklığını beş yıl süreyle bir kez daha yeniledi.




Havaş, FBO RIGA ile iş birliğini genişletiyor


Yayın: 25-05-2021
Kategori: Havayolu

Yer hizmetlerinin deneyimli markası Havaş; genel havacılık faaliyetleri kapsamında desteklediği FBO RIGA ile iş birliğini genişleterek özel iş jetlerine yönelik tüm yer hizmetleri ve de-icing operasyonlarını üstlendi. 




HAVAŞ’ın ilaç taşımacılığında kalitesi belgelendi


Yayın: 23-06-2021
Kategori: Havayolu

Havaş, aldığı Avrupa Birliği GDP sertifikasıyla soğuk zincir lojistiğinde küresel standartlardaki hizmet kalitesini belgeledi. Bu alana dönük yatırımlarının süreceğini vurgulayan HAVAŞ İşletme Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Bozdemir, yurt içinde karayoluyla gerçekleştirdikleri gümrüklü taşımacılık seferlerini artırırken, yurt dışında ise ürünleri İzmir’den ABD’ye iki günde ulaştıracak bir projeye start verdiklerini açıkladı.




Havaş, bozulabilir hava kargoda güvenilir hizmet sunuyor


Yayın: 28-10-2021
Kategori: Havayolu

Havacılık sektörünün deneyimli markası Havaş; İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya havalimanlarında son teknolojiyle donatılan antrepo tesislerinde hava kargo müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sağlıyor. Antrepoları arasında gümrüklü taşımacılık faaliyeti de bulunan şirket, soğuk zincir gerektiren bozulabilir kargolara yönelik frigorifik ekipmanlarıyla öne çıkıyor.




HAVAŞ depolamadaki talebe kapasite artışıyla cevap verecek!


Yayın: 19-08-2022
Kategori: Havayolu

Havaş, yük taşıma ve antrepo hizmetleri alanında büyümesini sürdürüyor. İstanbul Havalimanı’nda 12 milyon avroluk yatırımla kurdukları tesisle kargo kabul ve teslim alanlarını 10 kat, ısı kontrollü bozulabilir kargo depolama alanlarını 4 kat büyüttüklerini belirten Havaş Antrepo Koordinatörü Turhan YEŞİL, bu yıl için tesiste 2019’a göre yüzde 40’lık bir kapasite artışı öngördüklerini aktardı. YEŞİL, dijitalleşme alanında gündemlerinde giyilebilir teknolojiler olduğunu söyledi.