e
Banner

Etiketler: dhl



DHL Küresel Bağlantılılık Endeksi’ni açıkladı


Yayın: 24-03-2023
Kategori: Lojistik

2020'deki hafif düşüşün ardından, bileşik DHL Küresel Bağlantılılık Endeksi 2021'de yeniden pandemi öncesi seviyelerin üzerine çıktı. Ticaret, insan, sermaye ve bilgi akışlarının dünya çapındaki hareketini ortaya koyan endekse göre Türkiye, 171 ülke arasında 55’inci sırada yer alırken, bağlantısının en yüksek olduğu ilk 3 ülke Almanya, Rusya ve Suriye olarak sıralandı.




DHL Express Türkiye’nin yeni CEO’su Volkan Demiroğlu oldu


Yayın: 17-07-2023
Kategori: Lojistik

DHL Express Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Volkan Demiroğlu, DHL Express Türkiye’nin CEO’su olarak atandı. Uzun yıllardır şirket bünyesinde farklı pek çok birimde çalışan Demiroğlu, yeni görevini 17 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla üstlendi. 




DHL, MNG Kargo'yu satın alıyor


Yayın: 25-07-2023
Kategori: Kargo

DHL Group, Türkiye'nin önde gelen kargo şirketlerinden biri olan MNG Kargo’nun hisselerinin tamamını (yüzde 100’ünü) satın almak üzere anlaşma imzaladı.




DHL Express Türkiye’de üst düzey atama


Yayın: 21-08-2023

DHL Express Türkiye Network & Gateway Direktörü Asil Bütün, DHL Express Türkiye’nin Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Bütün, yeni görevine 18 Ağustos 2023 itibarıyla başladı.




DHL Express Türkiye, 'En İyi İşverenler' listesinde


Yayın: 02-10-2023
Kategori: Lojistik

DHL Express Türkiye Great Place to Work Türkiye tarafından açıklanan“2023 Best Workplaces for Women – Kadınlar İçin En İyi İşyeri Deneyimi Sunan Şirketler Listesi”nde 1000+ çalışan kategorisinde üçüncü sırada yer aldı. 




1 trilyon dolarlık küresel ticaretin lojistik krizine Seair ve Demiryolu çözümü



Dünya ticaret lojistiğinin yüzde 12’sinin gerçekleştiği Kızıldeniz rotasını kullanan gemilere gerçekleştirilen saldırılar Süveyş Kanalı’nı kullanan lojistik sektörünün işleyişini zora sokarken, alternatif rota arayışları başladı. 1 trilyon dolarlık ticaretin gerçekleştiği bölgede yaşanan kriz ile birlikte dünyanın önde gelen lojistik şirketi DHL GLOBAL FORWARDING ticaretin aksamaması için hem uygun maliyetli hem de pratik çözümler ortaya koydu.




DHL Global Forwarding Türkiye çalışanlarının yüzde 44'ü kadın


Yayın: 06-03-2024
Kategori: Lojistik

Çalışanları için çeşitlilik ve kapsayıcılık odağında, destekleyici ve ilgi çekici bir iş ortamı oluşturan DHL Group'un taşımacılık uzmanı kolu DHL Global Forwarding Türkiye çalışanlarının yüzde 44’ünü ve yönetim ekibinin yüzde 38’ini kadınlar oluşturuyor. Kadınlara yetenekleri doğrultusunda tüm departmanlarında görev veren DHL Global Forwarding staj ve burs programlarında da çeşitlilik ve kapsayıcılığa özen gösteriyor. 2025 yılına kadar kadın yönetici oranını yüzde 35’e çıkarmak için hedef koyan DHL Group; Shift Up A Gear, Women At DGFF, Women in Leadership, Circles, #IAMRemarkable ve LEAD Network gibi girişimlere de destek oluyor.




DHL, Almanya'daki sürdürülebilir filosunu 178 yeni IVECO S-WAY CNG ile genişletiyor


Yayın: 08-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

DHL Group, Post & Parcel Almanya bölümü için toplam 178 yeni IVECO S-Way CNG siparişi vererek CNG filosunu 450 adete çıkardı. Biyo-CNG ile çalışan yeni kamyonlar, DHL Group'un karbon ayak izini daha da azaltacak ve karayolu taşımacılığının karbondan arındırılmasına önemli ölçüde katkıda bulunacak.




DHL Global Forwarding Industrial Projects crosses borders in project cargoes with its global network


Yayın: 22-04-2024
Kategori: Lojistik

Stating that DHL Global Forwarding Industrial Projects offers a series of turnkey solutions, tailer-made logistics solutions and value-added services to meet the increasing demand for comprehensive project transportation services, DHL Global Forwarding Head of Industrial Projects Mustafa Ildız, said: “As part of DHL Global Forwarding with our 30,000 employees, we can offer a variety of forwarding options and meet the growing demand for multimodal shipments worldwide.”