e
Banner

Etiketler: dhl



DHL sarı rengini yeşile boyayacak



Deutsche Post DHL Group, 2030'a kadar karbon nötr lojistik projelerine 7 milyar Euro yatırım yapacak. Deutsche Post DHL Group CEO’su Frank Appel: “Sarı renkli Grubumuzu yeşil bir şirkete dönüştürerek gezegenimize ve toplumumuza önemli katkıda bulunacağız” dedi. 




DHL Express Türkiye’ye “En İyi İşveren” ödülü


Yayın: 30-04-2021
Kategori: Lojistik

DHL Express Türkiye, Great Place to Work tarafından belirlenen Türkiye’nin en iyi işverenleri araştırmasında 500-1000 çalışanı bulunan şirketler arasında yer aldı.




DHL'den sürdürülebilirliğe 7 milyar euroluk yatırım


Yayın: 10-09-2021
Kategori: Lojistik

DHL, karbondioksit emisyonlarını azaltmaya yönelik tedbirlerde gelecek 10 yıl içinde işletme giderleri ve sermaye giderlerine 7 milyar euroluk yatırım yapacak.




DHL 1 milyar doz Covid-19 aşısı taşıdı


Yayın: 06-10-2021
Kategori: Lojistik
Etiketler: covid 19 aşı dhl

Aralık 2020’den bu yana DHL, 160’ı aşkın ülkeye 1 milyar dozdan fazla aşıyı güvenli bir şekilde ulaştırarak küresel aşı dağıtımında kilit rol oynadı. 




DHL “Lojistikte İşin Geleceği” Trend Raporu’nu yayınladı


Yayın: 18-01-2022
Kategori: Lojistik

DHL, iş gücünde dijitalleşme ve dönüşümün kilit unsurlarına dikkat çeken “Lojistikte İşin Geleceği” Trend Raporu’nu yayınladı. Yaşlanan iş gücü ve buna bağlı iş gücü sıkıntısı, tedarik zincirlerini küresel ölçekte etkiliyor. Y ve Z kuşağı, daha anlamlı amaçlara hizmet eden, daha az tekrarlayan göreve ve daha esnek çalışma ortamına sahip işler arıyor. Her 10 lojistik çalışanından 9’u teknolojinin son 5 yılda yaptıkları iş açısından faydalı olduğuna ve önümüzdeki 10 yılda da böyle olmaya devam edeceğine inanıyor ancak %50’den fazlası teknolojiyi hala potansiyel bir tehdit olarak görüyor.




Lojistiğe teknoji ve otomasyon damga vuracak


Yayın: 14-04-2022
Kategori: Lojistik

DHL “Lojistikte İşin Geleceği” Trend Raporu 2. Bölüm yayınlandı: Önümüzdeki yıllara teknoloji ve otomasyon damga vuracak. Tedarik zincirleri, kademeli ve eşitsiz dijital gelişmelerden kaynaklanan yeni talepleri karşılayabilecek şekilde esnek olmalı. Lojistik sektörü, insana dayalı bir iş kolu olmaya devam ediyor: Dijital dönüşümde başarı, liderlik ve iş gücü arasındaki iş birliğine bağlı.




DHL Express Türkiye üst yönetimine yeni atama


Yayın: 03-08-2022

DHL Express Türkiye’de geçtiğimiz yıl kurulan Sürekli Geliştirme Departmanı’nın müdürlük pozisyonuna Semih Akman getirildi.




Zorlu koşullara rağmen ticaret daha hızlı büyüyecek


Yayın: 29-09-2022
Kategori: Lojistik

173 ülkeyi kapsayan ve küresel ticaretteki en önemli trendlerin haritasını çıkaran DHL Ticari Büyüme Atlası, pandemi ve savaş etkisiyle  piyasalarda oluşan kötümserliğe rağmen global ticaretin dirençli olduğuna dair olumlu bir görünüm sunuyor.




DHL Express'in Türkiye’deki 5 aracından 4’ü elektrikli olacak


Yayın: 08-12-2022
Kategori: Lojistik

Bu yıl içerisinde Türkiye filosundaki elektrikli araç sayısını 29’a çıkaran DHL Express Türkiye, 2025 sonuna kadar Türkiye’deki araç filosunun yüzde 80’ini elektrikli araçların oluşturacağını açıkladı. 




DHL, Formula E ile işbirliğini uzattı


Yayın: 24-01-2023
Kategori: Lojistik

Formula E ve DHL, üçüncü nesil Gen3 elektrikli yarış otomobillerinin pistlere çıktığı yeni yarış sezonuyla birlikte işbirliklerini uzattıklarını duyurdu.