e
Banner

Etiketler: colins



Colin’s Uzakdoğu’ya denizden ulaşıyor


Yayın: 01-03-2019
Kategori: Tekstil

Türk hazır giyim markalarından Colin’s, Uzakdoğu’dan önemli satın almalar gerçekleştiriyor. Ayrıca üretim faaliyetlerinin bir kısmını Çin ve Vietnam’da yürütüyor. Bölgeden yıllık ortalama 500 TEU’ya ulaşan bir alım gerçekleştirdiklerini belirten Colin’s Lojistik ve IT Direktörü Ergin Ersin, sevkiyatlarda ağırlıklı olarak denizyolunu kullandıklarını söylüyor. 




Colin’s dağıtımda performans düşüklüğüne izin vermiyor


Yayın: 21-05-2021
Kategori: Tekstil

Dünyanın farklı ülkelerinde 600’ü aşkın mağazasıyla hizmet veren Colin’s’in başarısında tedarik zinciri ve lojistik süreçler önemli bir rol oynuyor. “Tedarik zinciri Colin’s için fark yaratan ve içyapıda geliştirilmiş özel yazılımlarla desteklenen stratejik bir süreç” diyen Colin’s Lojistik ve BT Direktörü Ergin Erşin, hizmet aldıkları firmaları geliştirdikleri özel bir şartnameyle seçtiklerini, bu nedenle genel geçer hizmet veren ya da belirli standartları sürekli sağlayabilmekten uzak firmalarla çalışmadıklarının altını çizdi. 




COLIN’S yılda 70 bin ton sevkiyat yapıyor


Yayın: 22-03-2023
Kategori: Tekstil

26 ülkede 600’ün üzerinde mağazasıyla global moda markası haline gelen Colin’s, hayata geçirdiği “Lojistik Takip Sistemi” ile operasyonel süreçlerde hız ve verimliliği arttırdı. Lojistik dağıtım merkezinde günlük 500 bin mağaza, 15 bin e-ticaret siparişini karşılama kapasitesi ile sürekli büyeme adımları atan marka, yılda yaklaşık 70 bin tonluk sevkiyat gerçekleştiriyor. Colin's Global Lojistik ve Dış Ticaret Grup Müdürü Mehmet Uçkun, 2026 yılına kadar Afrika ve Balkan ülkelerinde agresif bir büyüme hedeflediklerini, bu süreçte lojistik partnerlerinden temel beklentilerinin proaktif yaklaşım ve etkin know-how transferi olduğunu söyledi.