e
Banner

Etiketler: alışan



Alışan Lojistik kimya sektörü için koşuyor



37 yıldır kimya sektörü için katma değeri yüksek çözümler geliştiren Alışan Lojistik, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 2022’de depolamada palet kapasitesini 490 binin üzerine çıkaran, çekici filosunu yenileyen, dijital dönüşüm alanında yeni projeler geliştiren şirket, ISO konteyner elleçleme ve paketleme tesisinin açılışı için ise gün sayıyor. Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, yoğunlaştıkları her alanda yatırımların devam edeceğini söylüyor. 




ALIŞAN Lojistik ve IFCO’dan çevre dostu iş birliği


Yayın: 24-05-2023
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, dünyanın önde gelen Yeniden Kullanılabilir Konteyner (RPC) tedarikçisi IFCO ile yeni bir iş birliği başlattı. Türkiye’ye yatırımlarını hızlandırma kararı alan IFCO, Alışan’ın Konya deposunu üs edinerek yıllık 40 milyondan fazla kirli sebze/meyve kasasının yıkanması hizmetini çevre dostu uygulama ile sunacak. 




PSA BDP Grup, Alışan Lojistik ile ortaklığını kutladı


Yayın: 22-09-2023
Kategori: Lojistik

Bu yılın başında %75 hisse satışını duyuran Alışan Lojistik A.Ş. (ALIŞAN), satın alma sürecinin tamamlanmasının ardından PSA'nın kargo çözümleri kolu olan PSA BDP Grup bünyesinde yerini aldı.  Küresel entegre ve liman merkezli tedarik zinciri, taşımacılık ve lojistik çözümlerinin lider hizmet sağlayıcısı PSA BDP ile ALIŞAN, 3 Temmuz 2023 tarihinde resmiyet kazanan ortaklıklarını dün gece gerçekleştirdikleri bir davetle kutladılar.




Alışan Lojistik “OCS Sertifikası” aldı


Yayın: 24-10-2023
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, plastik pelet kaybının çevreye olan zararını en aza indirmek için farkındalığı arttırmayı hedefleyen Operation Clean Sweep (OCS) (İyi Süpürme Hareketi) programının tüm gerekliliklerini yerine getirerek “OCS Sertifika”sı almaya hak kazandı.




“Future Of Cloud & Ai 2023” Zirvesinden Alışan Lojistik’e ödül


Yayın: 06-12-2023
Kategori: Lojistik

Tedarik zincirinin her alanında teknolojinin etkin kullanımına yaptığı yatırımlar ve dijital dönüşüm adımları ile dikkat çeken Alışan Lojistik, “Future of Cloud & AI 2023” Zirvesi’nde “Maliyet Verimliliği” kategorisinde “Derin Öğrenme ve Görüntü İşleme Teknikleriyle Resmi Evrakların Takibi ve Kontrolü” projesi ile ödüle layık görüldü.