e
Banner

Etiketler: ofis



Balnak Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetlerine odaklanacak



Gemlik, İzmir ve Mersin’de bulunan ofisleri, yaygın acente ağı ve uzman kadrosuyla denizyolu taşımacılığında profesyonele çözümler sunan Balnak, 2012 yılı için bu alanda %20’lik bir büyüme hedefliyor. Bu artışı yakalamak için transit taşımalara ağırlık vereceklerini belirten Balnak Denizyolu ve Projeler Müdürü Umut Hasan Demirkol, yoğunlaşacakları bölgeleri ise Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler olarak açıklıyor.

 




Balnak ofisleri yeşilleniyor!


Yayın: 28-09-2012
Kategori: Lojistik

2007 yılında Birleşmiş Milletler’in Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni imzalayan ilk lojistik firmalarından biri olan Balnak, World Wide Fund For Nature’nin (WWF) Türkiye tarafından yürütülen Yeşil Ofis Programı’na katıldı.





Martin Bencher Group Türkiye’de ofis açtı


Yayın: 27-01-2020
Kategori: Lojistik

Danirmarka merkezli global taşımacılık şirketi Martin Bencher Group, Türkiye’deki ofis açılışını düzenlediği bir resepsiyonla duyurdu. Danimarka Başkonsolosu Anette Galskjot’un ev sahipliğinde düzenlenen açılış resepsiyonuna Martin Bencher CEO’su Peter Thorsoe Jensen, yönetim kurulu üyeleri ve Martin Bencher Türkiye Ülke Müdürü Enes Yılmaz ile birlikte Türkiye’deki müşterileri de katıldı.




TruKKer, operasyonlarını Polonya ve Kazakistan ile genişletiyor


Yayın: 29-11-2022
Kategori: Karayolu

TruKKer; Avrupa ve BDT genişleme stratejisini Türkiye’den yönetecek. TruKKer, açtığı yeni ofislerle; doğu ile batı arasındaki lojistik ağını dijital çözümleriyle yönetmeyi hedefliyor.