e
Banner

Etiketler: renault



RENAULT Trucks IAA Ticari Araçlar FUARI’NDA EURO 6 TEKNOLOJİSİNİ İLK KEZ TANITIYOR


Yayın: 19-09-2012
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: renault

Renault Trucks 20-27 Eylül 2012 tarihleri arasında Hannover’de düzenlenen IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda Euro 6 teknolojisini tanıtacak. 17 numaralı salon, A 21 standında yer alacak olan Yakıt tasarrufunda lider Renault Trucks, taşımacıların yakıt tüketiminden kaynaklanan işletme maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olan tüm çözümlerini tanıtacak.





Renault, Nissan ve Daimler ortak motor üretecek


Yayın: 02-10-2012
Kategori: Otomotiv

Renault-Nissan ittifakı ve Daimler yakıt açısından tutumlu motor şanzıman gruplarının geliştirilmesini hızlandırmak için işbirliği yapıyor.

 




Renault, 2 milyar avro’luk tasarruf planını açıkladı


Yayın: 29-05-2020
Kategori: Ekonomi Gündemi
Etiketler: renault

Sabit maliyetleri üç yılda 2 milyar avronun üzerinde azaltma hedefi, Grubun rekabet gücünü arttırmasını ve İttifak çatısı altında uzun vadeli gelişimini sağlamayı amaçlıyor. Plan taslağı, süreçlerin sadeleştirilmesi, araçların bileşen çeşitliliğinin azaltılması ve endüstriyel kapasitelerin yeniden yapılandırılmasıyla operasyonların verimliliğinin artırılmasını temel alıyor. Planlanan değişiklikler, sosyal paydaşlar ve yerel kurumlarla istişare ve sürekli bir diyalog içerisinde uygulanacak.






PepsiCo Türkiye’den 11 adetlik elektrikli araç yatırımı


Yayın: 05-05-2023
Kategori: Gıda

PepsiCo Türkiye sürdürülebilir bir gelecek için çevreye duyarlı 10 adet Renault Zoe ve 1 adet de Ford E-Transit yüzde 100 elektrikli aracı filosuna kattı.




Renault Trucks şehir içi kamyon gamını yeniledi



Renault Trucks, elektrikli modellere ait özellikler de dahil olmak üzere şehir içi ve çevresindeki kullanımlara yönelik sunduğu kamyonların yeni yüzünü tanıtıyor. Yeni tasarım, ilhamını Renault Trucks’ın Hafif Ticari Araç (LCV) ve Ağır Hizmet serilerinden alıyor ve Renault Trucks D, D Wide, C 2.3, D Wide LEC (alçak kabin) ile Renault Trucks E-Tech D, D Wide, D Wide LEC modelleri arasında bir geçiş oluşturuyor. Bu yeniliklerin yanı sıra hem sürücülerin hem de yol kullanıcılarının güvenliğini artırmak üzere bir dizi yeni güvenlik ekipmanları da ekleniyor.