e
Banner

Etiketler: gemi



UECC yılda 1.7 milyon araç taşıyor


Yayın: 28-06-2017
Kategori: Denizyolu

“Short Sea Ro-Ro” taşımacılığı alanında Avrupa’nın lider lojistik hizmet sağlayıcıları arasında yer alan UECC, liner servisleriyle puan topluyor. Yılda 34 farklı Avrupa Limanına 3500 den fazla uğrak yaparak, 1.7 milyon adedin üzerinde araç taşıması gerçekleştiren şirket, filosuna kattığı dünyanın ilk LNG ile çalışan Car Carrier gemileriyle de çevreci kimliğini güçlendiriyor. 




DFDS gemisine uluslararası ödül



DFDS Akdeniz İş Birimi’nin bağlı olduğu Avrupa’nın 22 – 23 Eylül tarihlerinde Amsterdam’da gerçekleştirilen ve denizcilik sektörünün liderlerini bir araya getiren ”Avrupa Feribot Denizcilik Zirvesi” (Ferry Shipping Summit) kapsamında DFDS filosundaki eşsiz Ro–Ro gemisi büyük ödülün sahibi oldu. Ödül, zirvenin organizatörleri Bo-Lennart Thorbjörnsson ve Frans Baud tarafından verildi.




Arkas 240 milyon dolar yatırımla hem gemilerini hem filosunu büyütüyor


Yayın: 08-04-2024
Kategori: Denizyolu
Etiketler: arkas filo gemi konteyner

Arkas, 240 milyon dolar yatırımla filosuna dört yeni nesil eco-dizayn konteyner gemisi daha ekleyerek gemi sayısını 53’e, TEU kapasitesini ise yüz binin üzerine çıkarıyor. Bu yatırımla filosunu hem büyüten hem de gençleştiren Arkas aynı zamanda sürdürülebilirlik stratejisine paralel adımlar atmaya devam ediyor.