e
Banner

Etiketler: dağıtım



Hepsiburada yılda 30 milyon ürün sevk ediyor



Hepsiburada, mükemmel müşteri deneyimine ulaşmak için lojistik süreçlerine ciddi yatırımlar yapıyor. Gebze’de devreye aldıkları 10 milyon ürün gönderme kapasiteli operasyon merkezinin 7/24 hizmet verdiğini belirten Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, “Yıllık olarak 30 milyon adet üzerinde ürün sevkiyatı gerçekleştiriyoruz. Dağıtım alanında müşterilerimizin beklediği üstün hizmet seviyesini sağlayabilecek tüm dağıtım şirketleriyle çalışırken, dağıtım şirketimiz Hepsiexpress ile de sektörde fark yaratan ‘yeni nesil dağıtım’ın öncülüğünü yapıyoruz” diyor.  




Fillo, AVM lojistiğinde markalaştı


Yayın: 29-06-2018
Kategori: Lojistik

Fillo Lojistik, sunduğu inovatif modelle tekstil ve hazır giyim sektörünün gözdesi haline geldi. “FİLLO AVM LOJİSTİK” adıyla markalaştırdıkları ürünleriyle her AVM ve zincir mağazanın kendine özgü zaman ve fiziksel koşullarına yanıt verecek bir altyapı oluşturduklarını belirten Fillo Lojistik Genel Müdürü Recep Demir, otomasyon yatırımlarıyla bu hizmeti bir adım daha ileri taşıyacaklarını söyledi. 




CarrefourSA 1 milyon palet hacminde yükün rotasını çiziyor


Yayın: 17-07-2018
Kategori: Gıda

Türkiye organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA, her gün ortalama 450 bin tüketicinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yılda 78.000 sefer ile 22.000.000 km yol kat edip, 240.000 noktaya toplamda 1.100.000 palet hacminde taşıma yaptıklarını belirten CarrefourSA Tedarik Zinciri Direktörü Burçin Çelik, depolama, elleçleme ve nakliye alanında 5 ayrı şirketten hizmet aldıklarını söylüyor. 




Renault Trucks çekicideki başarısını dağıtım kamyonlarına taşıyacak


Yayın: 01-02-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks T serisi uzun yol çekicilerde başarılı bir yıl geçirdiklerini belirten Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, “2021 yılında D serisi dağıtım kamyonlarımız için de aynı başarıyı göstermek üzere odaklanacağız” dedi. 




Martaş Otomotiv’den Antalya’ya yeni lojistik merkezi!


Yayın: 26-03-2021
Kategori: Otomotiv

Geçtiğimiz yıl İstanbul Avrupa Yakası ve Samsun’da iki yeni dağıtım merkezi açan Martaş Otomotiv,  Antalya’da yeni bir dağıtım merkezi daha açtı. Şirket yaptığı son yatırımla birlikte Türkiye genelinde dağıtım merkezi sayısını ise 7’ye çıkardı.
 




MNG Kargo, teknoloji altyapısına 3 yılda 70 milyon TL yatırım yaptı



Türkiye’de kargo sektörünün öncü firması MNG Kargo, son 3 yıllık dönemde teknoloji yoluyla süreçlerini iyileştirmeye odaklanarak; aktarma merkezleri, şubeleri ve IT altyapısına yaklaşık 70 milyon TL tutarında yatırım yaptı. Pandemi sürecinde sunduğu hizmeti tüketicilerin beklentisi ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak yerine getirebilmek için, teknolojiye dayalı inovasyonları çok hızlı bir şekilde geliştiren şirketin günlük işlem kapasitesi 700 bin adede yükselirken, yüzde 90 müşteri memnuniyeti sağlanarak önemli başarı elde edildi. 




Aras Kargo pandemi döneminde 200 milyon adrese uğradı


Yayın: 14-04-2021
Kategori: Kargo

Aras Kargo, pandemi döneminde 200 milyondan fazla adrese uğradı. Günlük uğradığı adres sayısını 500 binden 1 milyonun üzerine çıkaran şirket en fazla gönderiyi İstanbul içinde taşıdı. Pandemi sürecinde e-ticaretin etkisiyle başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu olmak üzere Anadolu’nun farklı şehirlerinde üretim yapan KOBİ’ler de ülkenin dört bir yanına ürün göndermeye başladı. Bu durum kargo gönderimlerine de yansıdı. Doğu illerinin gönderi hacmi yüzde 70’in üzerinde arttı. Kargo hacmini arttıran iller arasında Iğdır, Bilecik, Adıyaman, Bartın, Tunceli, Kilis, Uşak, Şırnak, Giresun ve Batman yer alıyor. Artan kargo hacmini teknolojik yatırımlar ve yeni işe alımlar ile yöneten şirket, 1000’den fazla yeni istihdam yarattı.




Yurtiçi Kargo 'en itibarlı' kargo markası seçildi


Yayın: 06-05-2021
Kategori: Kargo

Türkiye İtibar Akademisi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinin akademik denetiminde gerçekleştirdiği araştırmada Türkiye’nin en itibarlı markalarını belirledi. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi kargo sektörünün en itibarlı markası yine Yurtiçi Kargo seçildi.




Arvato e-ticaret sektörünün başarısına ortak oluyor



E-ticaret sektörüne uçtan uca tedarik zinciri çözümleri sunan Arvato, 2020 yılında 40 milyonun üzerinde siparişi tüketicisine ulaştırdı. Şirket, bugün 176 bin m2’lik alana sahip 7 tesisiyle 40’ın üzerinde markaya hizmet sunuyor. “E-ticaret iş modelinde ‘hizmet’ ürünün bir parçası haline geldi, hatta kimi zaman tercih edilme nedeni oldu” diyen Arvato Supply Chain Solutions Genel Müdürü Umur Özkal, siparişten başlayarak teslimata ve iadeye kadar tüm süreçleri basitleştiren ve kolaylaştıran çözümler sunarak e-ticaret sektörünün büyümesine güçlü bir destek sunduklarını söyledi. 




Hepsiburada inovatif modellerle lojistikte çıtayı yükseltiyor



Online alışveriş sektörünün gelişimine liderlik eden markalardan Hepsiburada, lojistik alanında geliştirdiği Hepsilojistik, Hepsijet, Hepsiexpress, Hepsimat ve Two Man Handling Projesi gibi inovatif hizmet modelleriyle yarışta farkı açıyor. “Lojistik e-ticaretin omurga kemiği” diyen Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, lojistik alanında geliştirdikleri çözümlerle pandemi döneminde müşteri memnuniyetinde ’lik bir artış yakaladıklarını, bu kapsamda yenilikçi çözümler üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi.