e
Banner

Etiketler: asav



ASAV hizmet vitrinini yatırımlarla zenginleştirecek


Yayın: 29-05-2015
Kategori: Lojistik

Tekstil lojistiğinde, sektörün ihtiyaçlarına cevap veren yatırımlar, hızlı ve uygun maliyetli çözümlerle büyüdüklerini belirten ASAV Uluslararası Taşımacılık Genel Müdürü Melek Karabacak, yurtiçinde gerçekleştirecekleri yeni depo yatırımı ve yurtdışında açacakları yeni ofislerle sektöre katma değerli hizmetler sunmaya devam edeceklerini söylüyor.




ASAV’dan otomotiv lojistiğinde çok özel taşıma


Yayın: 15-04-2016
Kategori: Lojistik

Otomotiv lojistiği kapsamında bitmiş üründen yedek parçaya, ara üründen hammaddeye kadar birçok alanda taşıma yapan ASAV, 2015’te çok özel bir projeye imza attı. 




ASAV’IN ACI KAYBI...


Yayın: 17-05-2016
Etiketler: asav

ASAV Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karabacak’ın annesi vefat etti.




IATA TOP 5’in tek yerel oyuncusu: AS-AV


Yayın: 21-06-2016
Kategori: Havayolu

IATA Türkiye sıralamasında en iyi 5 şirket arasındaki tek yerel oyuncu olduklarını açıklayan AS-AV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Karabacak, “Son 10 yıldır Türkiye çıkışlı kargolarda pazarın %6’sını biz taşıyoruz. Geçtiğimiz yıl Türkiye varışlı-çıkışlı 20 bin tona yakın yük taşıdık” diyor.




ASAV’dan Uzakdoğu ve Avrupa’da yeni atılımlar


Yayın: 24-01-2017
Kategori: Lojistik

2016 yılında ölçülebilir pazarlarda paylarını %20 artırdıklarını belirten ASAV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Karabacak, 2017’de Uzakdoğu’da network ağlarını genişletmeye, Avrupa’da ise farklı taşıma modellerini geliştirmeye odaklanacaklarını söyledi.

zirve_banner