e
Banner

Etiketler: mobilya



Türk mobilyacıları Afrika’yı da fethetti



“Türk Mobilya Sanayicileri, Kenya ve Tanzanya’dan sonra bu kez de Angola’yı fethederek, ihracat hacminin 5 milyon dolara çıkmasını öngörüyor.”





Türk mobilya sektörünün lojistikle imtihanı


Yayın: 24-02-2017
Kategori: Özel Röportaj

Türkiye mobilya sektörü 2017’de Uzakdoğu pazarına yaptığı ihracatı %50 oranında artırmayı hedefliyor. Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, Türk mobilya sektörünün bu pazarda sağlıklı büyümesi ve İtalyan rakipleri karşısında öne geçebilmesi için zamanında ve hasarsız teslimatın çok önemli olduğunun altını çiziyor. 
zirve_banner




4K Lojistik ile mobilyacılar konfora kavuştu


Yayın: 28-06-2018
Kategori: Lojistik

Mobilya lojistiğinde profesyonelleşen 4K Lojistik, depolamadan planlamaya, sevkiyattan kurulum ve teknik hizmete kadar A’dan Z’ye sunduğu çözümlerle müşterilerinin yükünü hafifletiyor. 




YATAŞ sevkiyat hacmiyle göz dolduruyor


Yayın: 28-06-2018
Kategori: Özel Röportaj

Mobilya, yatak, ev tekstili ve aksesuarları alanında sektörünün önde gelen firmalarından olan Yataş, lojistikte yarattığı operasyon hacmiyle de göz dolduruyor. 




Tepe Home lojistik süreçlerini yeniden dekore etti


Yayın: 02-07-2018
Kategori: Tekstil

Yılda yaklaşık 15 bin ton ürün sevkiyatı gerçekleştirdiklerini belirten Tepe Home Lojistik ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Hakan Öztürk, lojistik süreçlerini daha efektif hale getirmek için araç filolarını periyodik olarak yenilediklerini, personellerini eğittiklerini, tüm operasyonel süreçlerinin anlık olarak takip edilebilir hale getirdiklerini ve İstanbul’daki operasyonlarını outsource ettiklerini söylüyor.