e
Banner

Etiketler: michelin



Michelin, kadınlara ekonomik ve güvenli lastik kullanımı tüyolarını veriyor



Michelin kadın sürücülerin hayatını kolaylaştırmak ve otomobil lastiklerinin patlamasını engellemek için 12 altın uyarıda bulundu. Hava basıncını ve lastiklerin aşınma durumunu düzenli takip etmek yol güvenliği için yeterli birkaç pratik önlem arasında dikkat çekiyor

 




Michelin, OMSAN Lojistik ile işbirliği yaptı


Yayın: 12-12-2012
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörünün lider firmalarından OMSAN Lojistik ve dünya lider lastik üreticilerinden Michelin, filo çözümleri için işbirliği anlaşması imzaladı.





Lastik Adam’dan yakıt tasarrufu tüyoları



Michelin’in Lastik Adamı daha temiz çevre ve daha ekonomik sürüş deneyimi için yakıt tüketimi ve enerji tasarrufuyla ilgili ipuçları veriyor. Sadece lastiğinizin hava basıncını kontrol ederek bile yakıt tasarrufu sağlamanız mümkün çünkü yakıt tüketiminin % 20’si lastikten kaynaklanıyor…




Michelin '3 ömürlü lastikler' tasarrufu anlatıyor


Yayın: 16-05-2013
Kategori: Lastik

Geçen yıl ‘Michelin 3 ömür’ konseptini 3 bini aşkın sürücüyle bire bir görüşerek anlatan Michelin TIR’ı, bu yıl ise 27 noktada ağır vasıta sürücüleri de dahil 4 binden fazla kişiye ulaşacak. 6 Mayıs’ta İstanbul Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesi’nden başlayan Michelin 3 Ömür TIR’ının yolculuğu 29 Haziran’da Bursa Karacabey Kooperatifi’nde son bulacak.




Gökbora 2019’a kadar Michelin ile yol alacak


Yayın: 09-06-2017
Kategori: Karayolu

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, Türkiye’nin lider lojistik şirketlerinden Gökbora ile 2012 yılından bu yana süregelen işbirliğini 2019 yılına kadar uzattı. 5 yıldır bütün dünyanın en büyük lastik ve lastik teknolojileri üreticilerinden biri olan Michelin’den 360 derece çözüm desteği alan Gökbora, anlaşma ile 2 yıl daha Michelin’in ayrıcalıklı ve inovatif hizmetlerinden yararlanacak.




Michelin'den 2017’nin ilk 9 ayında 16,4 milyar Euro net satış


Yayın: 09-11-2017
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: 2017 ciro michelin satış

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, 2017 yılı ilk dokuz ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. 




Michelin ve Mars Logistics sözleşme yeniledi


Yayın: 04-10-2023
Kategori: Lastik

Mobilite alanında öncü şirketlerden biri olan Michelin, Türkiye ve Avrupa’nın öncü entegre lojistik hizmet sağlayıcıları arasında yer alan Mars Logistics ile 2009 yılından bu yana süregelen iş birliğini yeniledi. İş birliği kapsamında Michelin, Mars Logistics’in filosundaki araçların lastik bakımını üstlenecek.




Michelin Türkiye satışları Erol Şimşir’e emanet


Yayın: 05-01-2024
Kategori: Lastik
Etiketler: erol şimşir michelin

Michelin’in Türkiye’deki satış operasyonlarında yeniden yapılanmaya gidildi. Buna göre Michelin Türkiye’de Ağır Vasıta Satış Direktörü olan Erol Şimşir’in görev alanına Binek ve Yol Dışı Lastikler de katıldı.