e
Banner

Etiketler: kobi



Borusan Lojistik'ten sektörün dinamiklerini değiştirecek dev girişim



Borusan Lojistik’in Türkiye'de alanında ilk ve tek olma özelliği taşıyan yeni şirketi ETA (Elektronik Taşımacılık Ağı Taşımacılık ve Tic. A.Ş.) 5 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilen inovasyon projesi sonucunda kuruldu. ETA, bir yandan kamyoncu esnafını Türkiye’nin en büyük, en etkin ve son teknolojileri kullanan filosu haline getiriyor, diğer yandan küçük ve orta büyüklükteki işletmelere güvenilir, izlenebilir ve uygun fiyatlı nakliye hizmeti sunuyor.




Amazon Lojistik Türkiye, hizmete başladı


Yayın: 01-10-2019
Kategori: Lojistik

KOBİ’leri depolama, paketleme ve kargolama zahmetinden kurtaran Amazon Lojistik Türk işletmelerinin hizmetine açıldı.




EKOL e-ihracatta havayoluna alternatif yarattı


Yayın: 21-06-2021
Kategori: Lojistik

E- ticareti büyüme stratejilerinin merkezine alan Ekol Lojistik, karayolu taşımacılığında mikro gönderileri kapsayan hızlı servisi e-ihracat hizmetine başladı. Ağırlığı 300 kilogramdan az ve 15 bin Euro limitine kadar Elektronik Ticaret Gümrük Beyanı (ETGB) ile sevk edilen gönderilerin taşınacağı bu hizmeti ile Ekol, dış ticarette havayolu taşımacılığına alternatif getiriyor.




CAG Logistics KOBİ’lere Amerika ve Avrupa’nın kapılarını açacak


Yayın: 21-09-2021
Kategori: Lojistik

Soycan Grup bünyüsendi faaliyet gösteren CAG Logistics, grup iştiraklerinden Sarpedon Global Trade ile entegre edilen yazılım ve uygulamalarla KOBİ’lere uçtan uca e-ihracat ve lojistik desteği vermeye hazırlanıyor. Güçlü IT altyapısı sayesinde özellikle Amerika, İngiltere ve Almanya pazarlarına yönelik avantajlı fiyatlarla fulfillment hizmeti sunmayı amaçlayan CAG Logistics’in hedefinde Romanya ve Litvanya var.