Banner

Etiketler: kardex



Emre Yenal Kardex Remstar Türkiye’de


Yayın: 19-09-2012
Kategori: Lojistik
Etiketler: emre yenal kardex

Lojistik sektörünün deneyimli ismi Ziya Emre Yenal Kardex Remstar’ın Türkiye’den Sorumlu Satış Direktörü oldu. Sektöründe dünyanın lider şirketi Kardex Remstar 1873 yılından beri lojistik sektörüne çözümler sunuyor.





Kardex, lojistik sektörüne verimlilik sırlarını anlatacak


Yayın: 10-01-2013

Tedarik Zincirinde Depo Yönetim Sistemleri, Uygulanabilir Teknolojiler ve Başarılı Küresel Modeller konferansına katılacak Kardex Remstar, lojistik sektörünün önde  gelen firmalarına dar alanda yüksek depolama verimliliği sağlayan ürünlerini ve hizmetlerini tanıtacak.





Kardex Remstar ‘akıllı fabrika’ dönemini başlatıyor



Kardex Remstar, 2016 yılında “Akıllı Fabrika” mantığıyla çalışan VBM (Vertical Buffer Module) ürününü pazara sunmaya hazırlanıyor. Kardex Remstar Ülke Müdürü Emre Yenal, bu ürünü kullanacak fabrikaların ciddi oranda alan verimliliği sağlayacağını söylüyor. 




Kardex ile otomotiv sektörünün yolu verimlilikte kesişiyor


Yayın: 09-04-2016
Kategori: Depolama - Antrepo

Kardex Remstar ürünlerinin ağırlıklı olarak otomotiv sektörü tarafından tercih edildiğini belirten Kardex Remstar Ülke Müdürü Emre Yenal, “Çünkü otomotiv sektörü çalışanları her zaman alan ve işçilik verimliliği üzerine çalışmalar yapıp, stratejiler geliştirmekte. Kardex’in otomotiv sektörüyle kesiştiği nokta da tam burası: Verimlilik” diyor. 




Kardex depolayacak, otomotiv sektörü kar edecek


Yayın: 18-08-2016
Kategori: Depolama - Antrepo

Otomatik depolama ve geri alma sistemlerinin dünyadaki lider üreticisi olan Kardex Remstar, sağladığı tasarrufla otomotiv sektörünün can simidi olacak. Yüzde 85 alan tasarrufu ve yüzde 60 işgücü verimi sağlayan Kardex Remstar ile otomotiv sektörü kara geçecek.




Kardex Remstar’dan yeni Endüstri 4.0 Çözümü


Yayın: 16-01-2019
Kategori: Depolama - Antrepo

Dünya devi Kardex, depo yönetimindeki inovatif ürünleri ile 365 gün 24 saat çalışabilen insansız depolar, hızlı yatırım geri dönüşü, küçük alanlarda maksimum depolama alanı, hızlı stok sayımı gibi alanlarda sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekledi. Şirket, kutulu stoklama yapan e-ticaret firmaları ya da imalata kutulu malzeme besleyen firmalar için geliştirdiği LR35 ara depolama modülüyle Endüstri 4.0 adına oldukça ideal bir çözüm sunuyor.