e
Banner

Etiketler: sevkiyat



Çevreyi korumak için intermodal şart


Yayın: 27-07-2015
Kategori: Yeşil Lojistik

Türkiye’ye gerçekleştirdiği sevkiyatlarda denizyolunu kullanan Lenovo, Kuehne+Nagel, Panalpina, DHL, Ata Freight ve Erben Lojistik’ten hizmet alıyor. Lenovo Türkiye Lojistik ve İthalat Müdürü Nermin Yılmaz, çevre için demiryolu bağlantılı kobine ve intermodal taşımacılık modellerinin geliştirilmesi gerektiğini söylüyor. 





Aynes’in başarısının sırrı güvenilir sevkiyat


Yayın: 10-09-2015
Kategori: Gıda

Avrupa Birliği ve Rusya’ya süt ürünleri ihracatı yapan ilk yerli firma olan Aynes’in Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Serin, “Bizim işimizde lojistik süreçler çiğ süt tedariki ile başlıyor. Çiğ süt kalitesinin sevkiyat süresince korunması kaliteli ve güvenilir son ürün açısından çok önemli” diyor.  





Kahve Dünyası sevkiyatta bölgesel modele geçecek


Yayın: 19-08-2022
Kategori: Gıda

2025 yılına kadar Türkiye’de 500, yurt dışında ise 200 mağaza açmayı hedefleyen Kahve Dünyası, tedarik zinciri alanında dijitalleşme, online depo ve elektrikli araç yatırımlarıyla sürdürülebilirlik adına ciddi adımlar atıyor. Birkaç yıl içinde tüm filoyu elektrikli araçlara döndüreceklerini belirten Kahve Dünyası Satın Alma ve Tedarik Zinciri Müdürü Ali Uçur, sevkiyatlarda ise merkezi sistemden bölgesel bazlı modele geçmek için adımlar atacaklarını açıkladı.