e
Banner

Etiketler: otokar



Otokar ilk çeyrekte cirosunu yüzde 91 artırdı


Yayın: 23-04-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, 2021 ilk üç ay finansal sonuçlarını açıkladı. Pandeminin etkilerine rağmen 2020 yılında önemli ihracat anlaşmalarına imza atan Otokar, ilk çeyrekte cirosunu yüzde 91 artırarak 877 milyon TL'lik bir ciro elde etti. Global bir oyuncu olma hedefine ulaşmak için cesur adımlarla yoluna devam eden Otokar, ilk çeyrekte ihracatını bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla 69 milyon USD seviyesine çıkararak yüzde 44 artırdı. Net kârını ise 107 milyon TL seviyesine yükseltti.




Otokar'dan Ergül Kargo'ya 6 Adet Atlas


Yayın: 08-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Atlas ile ticaretin konforunu yükseltmeye devam ediyor. Tasarımı, eklenen yeni özellikleriyle segmentinde standartları yeniden belirleyen Atlas, kargo ve lojistik sektörünün de ilk tercihi olmayı sürdürüyor. 30 yıla yakın süredir 9 şehirde kargo ve lojistik hizmeti sunan Ergül Kargo, filosunu Otokar Atlas ile güçlendirdi.




Tuncay Seyahat filosuna 30 Atlas kattı


Yayın: 14-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Ticaretin güçlü kahramanı Atlas, belediyelerin ve farklı iş kollarındaki işletmelerin iş yükünü hafifletmeye devam ediyor. Her hizmete uyarlanabilir esnek yapısıyla 8 yıldır ticaretin güçlü kahramanı olarak gösterilen Otokar Atlas, Kocaeli merkezli Tuncay Seyahat'in de tercihi oldu.




Otokar, sürdürülebilirlik raporunun 8'incisini yayımladı


Yayın: 03-09-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Yapılmayanı yapma hedefiyle 58 yıl önce yola çıkan Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, 2020 yılına ait sürdürülebilirlik raporunu yayımladı. Çevreci ve yenilikçi ürünleriyle gelecek nesillerin yaşam standartlarının geliştirilmesi için teknoloji ve dijitalleşmenin itici gücünden yararlanarak öncü işleri hayata geçiren şirket, üretimde bir yılda 1.526 GJ enerji tasarrufu, 150.500 m3 su tasarrufu sağlarken; 300 ton CO2e sera gazı emisyonunu önledi.




Otokar, kamyonda Atlas ile satışlarını yüzde 64 artırdı


Yayın: 24-01-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Otokar, 8,5 tonluk kamyon modeli Atlas ile farklı iş kollarındaki işletmelerin iş yükünü hafifletiyor.  Otokar İç Pazar Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı H. Basri Akgül,  “2021 yılında Atlas’ın satışları 2020’ye kıyasla yüzde 64 arttı, filoların öncelikli tercihlerinden olduk” dedi. 




Otokar Atlas Kamyon Ailesinin Yeni Aracı: Atlas 3D


Yayın: 20-04-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, kamyon ailesini genişletiyor. 2013 yılında ticaretin yükünü hafifletmek için satışa sunduğu Atlas ile hafif kamyon segmentine yeni bir soluk getiren Otokar, sektördeki iddiasını ailenin 12 tonluk yeni üyesi Atlas 3D ile arttırıyor.




Otokar Atlas'ta garanti süresi 4 yıla çıktı!


Yayın: 16-01-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Geçen yıl kamyon ailesini genişleten Otokar, Atlas'ın garanti süresini 4 yıla çıkardı.




Otokar üstyapı üreticilerini Sakarya'da ağırladı


Yayın: 30-10-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Otokar, yük taşımacılığına yenilikçi bir yaklaşım sunan Atlas kamyonu için tavsiyeli üstyapı üreticilerini Sakarya'da ağırladı. Otokar'ın genişleyen kamyon ürün gamı, kampanyalar, satış sonrası hizmetler ve gelecek dönem projelerinin paylaşıldığı toplantıya üstyapı üretimi yapan firmaların sahipleri ve yöneticileri katıldı.




SATSO’dan Otokar’a 2 ödül birden


Yayın: 21-12-2023
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ödül otokar satko

Türkiye'nin öncü otomotiv sanayi şirketlerinden Otokar, İnsan Kaynakları ve çevreye duyarlı sürdürülebilirlik çalışmalarıyla Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği “Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni”nde 2 ödüle birden layık görüldü.