e
Banner

Etiketler: man



Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, MAN’ı test etti



Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), karla mücadele için 25 adet  MAN TGS 33.430 6x6 aldı. MAN tarafından Türkiye’nin zorlu kış şartları için özel ekipmanlarla donatılmış olan araçlar, yurt genelindeki 17 farklı Bölge Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek.  Karayollarında kar küreme ve tuzlama çalışmalarında görev alacak  olan araçlar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katıldığı törenle karayolları yetkililerine teslim edildi. Bakan Karaismailoğlu, törende MAN’ın kar bıçaklı, tuz serpme aracına binerek, bir süre kullandı.




MAN, yeni kamyonuyla 2021 için hedef büyüttü



MAN, pandemi nedeniyle zorlu geçen 2020 yılında, yaşam boyu iş ortağı olarak gördüğü müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına en ideal çözümler sunmaya devam etti. MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, “Pandemi sürecinde ilk dalgayı atlattıktan sonra, özellikle lojistik sektöründe artan talebe hızlı bir şekilde cevap verdik. Mart ayında %7,6 olan çekici segmentindeki pazar payımızı Ağustos ayında %8,9’a çıkardık. Ağır ticari araç pazarında, ‘International Truck of the Year 2021 - Yılın Kamyonu’ ödülüne layık görülen MAN TGX aracımız başta olmak üzere yeni ürün yelpazemizle önümüzdeki yılda da büyümeye ve pazar payımızı artırmaya devam edeceğiz” dedi.




SCSLOG Lojistik MAN'ı seçti


Yayın: 30-12-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Yaygın ve güvenilir hizmet anlayışıyla hem ulusal hem de uluslararası alanda fark yaratan karayolu taşımacılık sektörünün öncü firmalarında SCSLOG Lojistik, filo yenileme yatırımında MAN’ı tercih etti. Türkiye’den Avrupa ülkeleri başta olmak üzere birçok farklı bölgeye günlük ful ve parsiyel ulaşım hizmeti sunan SCSLOG Lojistik, bu kapsamda filosunu 2 adet MAN TGX 18.470 LLS-U 4X2 alçak şasi çekici ile güçlendirdi.
 




MAN'dan 3 firmaya 17 adet çekici


Yayın: 06-05-2021
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: kamyon man teslimat

Uluslararası lojistikte, hızlı teslimat ve özel proje taşımacılığı ile öne çıkan Bolu, Düzce, Kaynaşlı bölgesindeki yeni araç yatırımlarının tercihi MAN oldu. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., Türkiye’nin en önemli lojistik merkezlerinden biri olan bölgede birbiri ardına düzenlediği 3 ayrı törenle bölgede faaliyet gösteren Erpet Lojistik, Mavi Martı Lojistik ve Kayabey Trans Lojistik firmalarına toplam 17 adet TGX 18.470 serisi araç teslim etti. 




Alışan Lojistik, filosunu MAN TGX çekicilerle güçlendirdi


Yayın: 07-05-2021
Kategori: Ticari Araçlar

MAN, IToY 2021 (Truck of the Year – Yılın Kamyonu) seçilen TGX serisi ile lojistik sektörünün gözdesi olmaya devam ediyor. Özellikle Hızlı Tüketim Malları (FMCG)  ve Kimyevi Maddeler Lojistiği alanındaki öncü çalışmaları ile dikkat çeken Alışan Lojistik, büyüme hedefleri doğrultusunda filosunu 10 adet MAN TGX 18.470 4X2 BL SA UY- ADR’li çekici ile güçlendirdi. Firma ayrıca araçlarla birlikte MAN’ın sunduğu Comfort Süper Mobilite Garanti dahil Bakım Paketi’ni de satın aldı.




Aybek Uluslararası Nakliyat, nakliye ağını MAN çekicilerle güçlendirdi


Yayın: 08-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar

MAN, Avrupa ve Orta Asya’nın tamamında, taşımacılık hizmeti veren Aybek Uluslararası Nakliyat Şirketi’ne 4 Adet TGX 26.520 6x2/4 BL SA çekici teslimatı yaptı. 2000’li yılların başında tanıştığı MAN markası ile iş birliğini yeni yılda da sürdüren Aybek Uluslararası Nakliyat, aldığı yeni araçları da Avrupa ve orta Asya’nın tamamında uluslararası ağır nakliye taşımacılığında kullanacak.