e
Banner

Etiketler: man



Solmaz Nakliyat’a, 6 adet MAN TGS 18.440 BLS Uzunyol çekici


Yayın: 07-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Yaklaşık 40 yıllık geçmişi ile Türkiye lojistik sektörünün köklü ve güçlü markalarından Solmaz Nakliyat, 6 adet MAN TGS 18.440 BLS Uzunyol çekici alarak, araç filosunu daha da güçlendirdi. Ağırlıklı olarak yurtiçi nakliyede kullanılacak olan MAN çekiciler, 3 yıllık BuyBack (geri alım garantisi) ile alındı. 




Köktaşlar Grubu, ağır yüklerin en hafif kamyonu MAN’ı tercih etti


Yayın: 29-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Köktaşlar Grubu, filosuna 3 yeni MAN kamyon kattı. Köktaşlar’ın tercihi ağır yüklerin en hafif kamyonu TGS 18.420 BLS TS oldu. 




Işıklar Ağır Nakliyat son yatırımında da MAN TGX çekicileri tercih etti


Yayın: 13-08-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Yaklaşık 40 yıllık köklü geçmişi ile yurtiçi ağır nakliye ve özel proje taşımacılığının önemli firmalarından Işıklar Ağır Nakliyat’ın 10’u MAN olan 30 araçlık filosunu iki çekici ile daha da güçlendirdi. Son yatırımında da MAN’ı tercih eden Işıklar Ağır Nakliyat, iki adet TGX 33.580 6x4 çift çeker çekici aldı.




MAN Türkiye Lojistik Grup Müdürü Ufuk Doğrusöz: Otomotivde lojistiği yönetmek puzzle gibidir


Yayın: 31-08-2018
Kategori: Otomotiv

Otomotiv sektöründe tedarik zinciri kurgusunun, oldukça karmaşık ve bir o kadar da kontrol dışı etkenlere bağlı olduğuna dikkat çeken MAN Türkiye Lojistik Grup Müdürü Ufuk Doğrusöz, “Hep çok bilinmeyenli denklem çözmek, hep mümkün olduğu kadar tüm olasılıkları hesap etmek zorundasınızdır. Binlerce parçalık bir puzzle çözmek gibi”  diyor. 




MAN, pazar pozisyonunu korudu


Yayın: 20-12-2018
Kategori: Ticari Araçlar

2018 yılı ilk 10 aylık TÜİK tescil verilerine göre MAN ve Neoplan markalı seyahat otobüsleri, pazar payını korudu. 




Toru Un, MAN TGS çekicileri tercih etti


Yayın: 16-01-2019
Kategori: Ticari Araçlar

Gıda sektörünün önemli markalarından Toru Un, yeni filo yatırımında MAN’ı tercih etti. Toru Un’un satın aldığı 15 adet MAN TGS 18.460 çekiciler, düzenlenen törenle teslim edildi.

 





Türkmenler Nakliyat MAN’ı tercih etti


Yayın: 28-03-2019
Etiketler: man teslimat

Türkiye’nin her noktasına farklı lojistik hizmetleri sunan sektörün dinamik markalarından Türkmenler Nakliyat, iki araçlık yeni yatırımlarında MAN’ı tercih etti. Türkmenler Nakliyat’ın satın aldığı 2 adet MAN TGX 18.460 BLS ADR_UA 4X2 çekici, düzenlenen törenle teslim edildi.




MAN, uluslararası nakliye segmentindeki konumunu güçlendirdi


Yayın: 12-12-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: man serkan sara

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, MAN’ın önümüzdeki yılda da her alanda daima müşterilerinin yanında yer alan, öncü ve lider marka olmaya devam edeceğini söyledi. 




Sarıpekmez Grup 5 adet MAN çekici aldı


Yayın: 24-08-2020
Kategori: Ticari Araçlar

MAN çekicileri, lojistik, inşaat ve alt yapı sektörlerinin gözdesi olmaya devam ediyor. Yarım asra aşkın tecrübesiyle Eskişehir ve çevresinde inşaat ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren Sarıpekmez Grup filosunu, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkili satıcılarından Lokman Koçaslan Otomotiv’den teslim aldığı 5 MAN çekici ile güçlendirdi.




Kamyon şoförlerine TANGO refakat edecek


Yayın: 06-11-2020
Kategori: Karayolu

Bosch; proje ortakları Volkswagen, MAN Truck & Bus, Stuttgart Üniversitesi, Hochschule der Medien, Spiegel Institut ve CanControls ile kamu tarafından finanse edilen ‘TANGO’ isimli projenin çalışmalarına devam ediyor. TANGO sürücüyü uyanık tutarken, yorgunluğu giderecek ve sürüşü keyifli hale getirecek.