e
Banner

Etiketler: lastik



Prometeon yöneticileri şoförlerle yolculuğa çıkıyor…


Yayın: 03-10-2022
Kategori: Lastik

Prometeon Türkiye yöneticileri ve çalışanları, Prometeon Yol Günlükleri projesi ile uzun yol şoförlerinin sağ koltuklarına konuk oluyor ve onlarla yolculuğa çıkıyor. Yolculukları boyunca şoförlerin hikayelerine odaklanan Prometeon Türkiye ekibi, usta şoförlerin ihtiyaç ve taleplerine kulak veriyor, yeni ürün ve hizmetler için içgörü elde ediyorlar.




Tet Global Lojistik (TGL) filosundaki araçların lastikleri Prometeon Türkiye’ye emanet



Müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetlerle filolar için ayrıcalıklı çözümler yaratan Prometeon Türkiye, Avrupa’da ve Türkiye’de sıvı kimyasal ham madde taşımacılığında öne çıkan Tet Global Lojistik (TGL) ile imza töreni gerçekleştirdi. TGL filosundaki araçların lastik yönetimini üstlenen Prometeon Türkiye, sunduğu avantajlarla lastiklerden kullanım ömrü boyunca optimum fayda elde edilmesini sağlayacak.




Goodyear araştırması ile karayolu taşımacılık sektöründeki trendleri ortaya çıkaracak


Yayın: 11-05-2023
Kategori: Lastik

Goodyear, karayolu taşımacılığı sektörünün sürdürülebilirlik yaklaşımını ortaya koyan Sustainable Reality Survey - Sürdürülebilir Gerçeklik Araştırması’nın üçüncüsünü gerçekleştiriyor.




Prometeon ve Barsan Global Lojistik ile iş birliği yaptı


Yayın: 09-06-2023
Kategori: Lojistik

Prometeon Türkiye ve Barsan Global Lojistik, yeni bir anlaşmaya imza attı. Barsan Global Lojistik’in filosundaki araçların lastik yönetimini üstlenen Prometeon Türkiye, Pro Services çözüm ailesiyle de verimli ve sürdürülebilir çözümler sunacak. 




Michelin ve Mars Logistics sözleşme yeniledi


Yayın: 04-10-2023
Kategori: Lastik

Mobilite alanında öncü şirketlerden biri olan Michelin, Türkiye ve Avrupa’nın öncü entegre lojistik hizmet sağlayıcıları arasında yer alan Mars Logistics ile 2009 yılından bu yana süregelen iş birliğini yeniledi. İş birliği kapsamında Michelin, Mars Logistics’in filosundaki araçların lastik bakımını üstlenecek.