e
Banner

Etiketler: fiata



Turgut Erkeskin FIATA yönetimine Senior Vice President olarak seçildi


Yayın: 09-10-2017
Kategori: Lojistik

UTİKAd eski Başkanı ve FIATA Avrupa Bölgesi Başkanlığını halen yürüten Turgut Erkeskin, gerçekleştirilen seçim sonucu FIATA Başkanlık divanına seçildi.




Turgut Erkeskin: Lojistikte her başarı sınırları aşıyor


Yayın: 19-12-2017
Kategori: Lojistik

FIATA Başkanlık Divanı'na seçilen Turgut Erkeskin, lojistikte bölgesinde güçlü bir yapıya sahip olan Türkiye’nin tüm dünya ile entegre olması, iyi örneklerden istifade etmesi, kendi iyi örneklerini de dünyaya tanıtması, yeni iş modellerine ve iş yapış şekillerine adapte olması gerektiğine dikkat çekerek,  “Bu da her zaman her yerde karar alma mekanizmalarına yakın, hatta içinde olmakla gerçekleşiyor” dedi. 




Lojistik eğitimleri globalleşti


Yayın: 19-07-2018

Emre Eldener - UTİKAD Başkanı




Outlook 2019 for the International Logistics and Freight Forwarding


Yayın: 23-09-2018
Kategori: Dünyadan

Babar Badat / President of FIATA




The importance of Turkey in the world’s logistics sector


Yayın: 23-09-2018
Kategori: Karayolu

Kosta Sandalcı – FIATA Honorary Member




FIATA uluslararası toplantılarını iptal etti


Yayın: 18-03-2020
Kategori: Dünyadan
Etiketler: fiata

Dünya forwarderlarının çatı örgütü olan FIATA, koronovirüs nedeniyle uluslararası toplantılarını iptal ettiğini duyurdu.

 





Pandeminin yıldızı lojistik sektörü ve çalışanları oldu



Pandemi sürecinde lojistik sektörünün tüm bileşenleriyle olağanüstü bir başarıya imza attığını belirten DEİK Lojistik Konseyi Başkanı ve FIATA Kıdemli Başkan Yardımcısı Turgut Erkeskin, “Bu dönemde sektörümüzün dünyada olduğu gibi, Türkiye için de hayati önemde olduğunu gördük. Önümüzdeki 10 yıl içinde ülkemizin en büyük hizmet ihracatçısı sektörü olacak lojistik sektörüne sahip çıkmalı, gelişmesine, büyümesine, kendisini yenilemesine imkan verecek destek ve piyasa koşullarını yaratmalıyız" diye konuştu. Lojistik sektörünün güncel konularıyla ilgili sorularımızı yanıtlayan Erkeskin, yaklaşan UTİKAD seçimlerini de değerlendirdi.