e
Banner

Etiketler: eğitim



CEVA Lojistik Geleceğe Doğru Yöneticilik Gelişim Sertifika Programı ilk mezunlarını verdi


Yayın: 04-01-2023
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik Türkiye “Geleceğe Doğru Yöneticilik Gelişim Programının” ilkini gerçekleştirdi.  Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) iş birliği ile gerçekleşen dokuz ay süren ve toplam on altı modülden oluşan program, kırk iki yönetici mezunuyla kapanış törenini Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.




TET Global Lojistik’ten gençlerin eğitimine destek


Yayın: 06-06-2023
Kategori: Lojistik

TET Global Lojistik depremden etkilenen öğrencilere sürdürülebilir destek sağlamak amacıyla Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğiyle ‘TET Global Burs Fonu'nu oluşturdu. 




TET Global Lojistik AIESEC’LE gençlere destek olmaya devam ediyor


Yayın: 15-08-2023
Kategori: Lastik

“Gençler Geleceğimiz” diyerek gençlerin eğitimini destekleyen sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren TET Global Lojistik AIESEC’le başlattığı yeni iş birliği ile gençlere staj olanağı sağlarken, kişisel ve profesyonel gelişimlerine de destek olmayı amaçlıyor.




Scania ve Hödlmayr eğitim iş birliği gerçekleştirdi


Yayın: 23-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Doğuş Otomotiv Distribütörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Scania markası, 2023 yılında 760 müşteriye Ekonomik ve Güvenli Kullanım Teknikleri Eğitimi gerçekleştirdi. 




Mercedes-Benz Türk: Her yerde, her gün kadınların imzası var!


Yayın: 07-03-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla başlattığı “Her yerde, her gün kadınların imzası var!” farkındalık kampanyasıyla teknolojiden üretime, operasyondan yönetime, eğitimden spora kadar yaşamın ve iş hayatının her alanında; her yerde, her gün kadınların imzasının olduğunu vurguluyor. Kampanyada Mercedes-Benz Türk’ün kadın çalışanları ve eğitimden spora destek verdiği kadınlar yer alıyor.