e
Banner

Etiketler: emirates



'Yılın Havayolu' ödülü Emirates'e


Yayın: 10-12-2012
Kategori: Havayolu

Havayolu şirketi Emirates'e havacılık araştırmaları şirketlerinden Centre for Asia Pacific Aviation (CAPA) tarafından üçüncü kez 'Yılın Havayolu' ödülü verildi.





Emirates’den Tayland’a yeni bir ticaret yolu


Yayın: 19-12-2012
Kategori: Havayolu

Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketlerinden Emirates’in kargo birimi Emirates SkyCargo, 126 noktadan oluşan uçuş ağına Tayland’daki 2.uçuş noktası olan Phuket’in eklenmesiyle ülkedeki operasyonlarını güçlendiriyor.





Emirates Filipinler’de Clark’a da uçacak


Yayın: 02-03-2013
Kategori: Havayolu

Dubai – Clark arasında günlük direkt seferler başlatmaya hazırlanan Emirates, böylece Filipinler’de ikinci destinasyonunu da açmış olacak.




Emirates ile Qantas ortaklığına onay çıktı


Yayın: 28-03-2013
Kategori: Havayolu

Avustralya’nın rekabet kurumu olan ACCC, iki havayolu şirketinin Nisan ayında başlayacak ortak uçuşu öncesinde ortaklığı onayladı.




Emirates - Qantas ortaklığına onay çıktı


Yayın: 17-05-2013
Kategori: Dünyadan
Etiketler: emirates qantas

Emirates ve Qantas ortaklığına Yeni Zelanda'dan da onay kararı çıktı. Karar çerçevesinde, Yeni Zelandalı müşteriler Avustralya, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve İngiltere ile daha güçlü bağlantıların yanı sıra sık uçan yolculara özel avantajlar ve birinci sınıf seyahat haklarından da yararlanabilecekler. 




Pelin Korkmaz, Emirates SkyCargo Türkiye Kargo Müdürü olarak atadı


Yayın: 30-06-2021
Kategori: Havayolu

Emirates SkyCargo, Pelin Korkmaz’ı Türkiye’ye yeni Kargo Müdürü olarak atadı. Korkmaz, Dubai’deki merkezinde modern ve geniş gövdeli uçaklardan oluşan filosu ve gelişmiş altyapısı ile dünya lideri Emirates SkyCargo’nun Türkiye’deki kargo operasyonlarını yönetecek.