e
Banner

Etiketler: chep



CHEP, Türkiye’de de paletlerinin peşinde!


Yayın: 08-03-2013
Kategori: Karayolu

Tüketim malları, taze ürün, içecek ve otomotiv gibi sektörlerde dünyanın en büyük şirketlerine palet havuzlama çözümleri sunan CHEP, satışı ve izinsiz kullanımı yasak olan patentli mavi CHEP paletlerinin yasadışı yollarla üçüncü şahıslar tarafından kullanıldığını tespit ettiği takdirde, uyarılara kulak asmayan kişi ve firmalara karşı yasal yollara başvuruyor.





NIVEA’nın tedarik zinciri mavi paletle 'yeşilleniyor'



Almanya merkezli Beiersdorf SA, İspanya ve Portekiz'deki depolama ve dağıtım faaliyetlerinde kullanılmak üzere yıllık 50 bin palet için CHEP’le sözleşme imzaladı. Bu alım, Beiersdorf SA'nın ürün hasarını ve nakliye masraflarını azaltmasına, operasyon verimliliğini artırmasına ve palet kontrolünü en iyi hale getirmesine yardımcı olacak. Mavi paletler çevre üzerinde daha az etki bırakması nedeniyle doğa dostu...




Tedarik zinciri süreçlerinde verimli paletlemenin adı CHEP


Yayın: 09-09-2015
Kategori: Lojistik

CHEP, Kimberly-Clark, Unilever, Dimes, Konya Şeker, Migros, Real, Carrefour, Şok, Tesco-Kipa, Tansaş, Dia-SA’nın da aralarında bulunduğu dev şirketlere sürdürülebilir palet havuzlama çözümleri sunuyor. CHEP palet havuzlama sistemlerinin tedarik zinciri süreçlerinde mükemmel verim sağladığını vurgulayan Türkiye Genel Müdürü Şafak Aktekin, “Özellikle mevsimsellik, tasarruf  ve hasar boyutlarında nakliye sistemlerine önemli katkılar sağlıyor” diyor.




CHEP’den tedarik zinciri sürecine sorunsuz destek




Beyaz palet takas sisteminin neden olduğu problemleri ve ekstra maliyetleri ortadan kaldıran CHEP, kullandığı özel yazılımları sayesinde ürün akışının en iyi şekilde nasıl gerçekleşeceğini ve stok elverişliliğinin nasıl geliştirileceğini gösteriyor, paletlerini düzenli olarak inceleyip onarıyor, uyguladığı test programıyla darbe, basınç, titreşim ve çevre simülasyonlarından geçirerek palette ve üründe hasar riskini minimum seviyeye indiriyor.