e
Banner

Etiketler: ağaçlı



Ağaçlı otomotiv lojistiğindeki elini filo yatırımıyla güçlendirdi


Yayın: 14-09-2012
Kategori: Karayolu

Ford başta olmak üzere birçok otomotiv markasına Türkiye, Asya ve Avrupa hattında taşımacılık hizmeti sunan Ağaçlı, yatırımlarla büyümeye odaklandı. Filolarını yılsonuna kadar 60 adet oto taşıyıcı aracı katmayı hedeflediklerini belirten Ağaçlı Şirketler Grubu Lojistik Müdürü Cevdet Ağaçlı, yakaladıkları büyümeye paralel olarak yatırımların da süreceğini söylüyor.

 





Ağaçlı, Rusya ve BDT ülkelerine fokuslanacak


Yayın: 28-09-2012
Kategori: Lojistik

1964 yılında kurulan ve temel faaliyet alanlarını otomotiv lojistiği, üst yapı, römork ve yarı römork imalatı,  akaryakıt, showroom ve sigorta hizmetleri olarak belirleyen Ağaçlı Grubu,  güvenilir marka kimliğiyle hem yurtiçinde hem de yurtdışında tercih edilirliğini artırıyor.





Ağaçlı otomotiv dinamizmini yatırımlarla arttırıyor


Yayın: 09-10-2012
Kategori: Lojistik

Otomotiv sektörünün önde gelen markalarına Türkiye, Asya ve Avrupa hattında lojistik hizmeti sunan Ağaçlı, oto taşıyıcı araç filosunu büyütüyor. Yılsonuna kadar filolarına 60 adet oto taşıyıcı katmayı hedeflediklerini belirten Ağaçlı Şirketler Grubu Lojistik Müdürü Cevdet Ağaçlı, iş hacimlerindeki artışa paralel olarak yatırımlarında devam edeceğini söylüyor.