e
Banner

Etiketler: yunanistan



Ekol Yunanistan’da hedef 15 milyon Euro


Yayın: 06-07-2017
Kategori: Lojistik

Ekol Yunanistan, kuruluşunun beşinci yılında istikrarlı büyümesini sürdürüyor. 2016 yılını 12 milyon Euro ciro ile noktalarken, 2017’de 15 milyon Euro’yu aşmayı hedefliyor. Ekol’ün Yunanistan pazarına bugüne kadar yaptığı yatırım miktarı ise 5 milyon Euro’ya yaklaştı. 




Yunanistan engeli Ro-Ro ile aşılıyor


Yayın: 22-05-2018
Kategori: Denizyolu

Ege Denizi’nde tahrik girişimlerinde bulunan Yunanistan, İpsala sınır kapısından Avrupa’ya gidecek tırların işlemlerini de ağırdan almaya başladı. Avrupa’ya karadan ulaşmanın iki haftaya çıktığını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, tırların kara yerine, denizden yürütüldüğüne dikkat çekti.




Yunanistan'dan TIR sürücülerine vize engeli


Yayın: 08-04-2021
Kategori: Karayolu

Yunanistan son günlerde TIR sürücülerinin vize başvurularının neredeyse tamamını anlaşılamayan nedenlerle reddederek Türkiye'nin AB ile ticaretini tehdit ediyor. UND Strateji ve İş Geliştirme Başkanı Fatih Şener, "Ülkemizdeki Yunan misyonları ülkemiz ihracat yüklerini taşıyan Türk TIR Sürücülerinin vize başvurularını reddetmekle kalmayıp Ret verilen sürücülerin AB Topraklarına Giriş Engeli için Schengen Sistemine 'Şerh' koyuyor" dedi.