e
Banner

Etiketler: fabrika



Japonlar, Çankırı'ya otomobil fabrikası kuracak


Yayın: 16-09-2012
Kategori: Otomotiv

Japonya'nın en büyük ekonomi gazetesi Nikkei'de yer alan habere göre, Japon şirket Çankırı'da otomotiv ve diğer lastikleri üretecek fabrika kuracak.

 





Tırsan’da tüm yollar yeşile çıkıyor



Tasarruf ve verimliliği tüm operasyonel süreçlerine ve ürünlerine yansıtan Tırsan, daha hafif ve daha az yakıt tüketen ‘yeşil’ ürünleri ile sektörüne öncülük ediyor. Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, yoğun rekabetin yaşandığı taşımacılık sektöründe nakliyecilere avantaj sağlayacak araçlar üreterek sektöre destek olmaya devam edeceklerini söylüyor.

 




Tırsan Adapazarı fabrikasını basına açıyor


Yayın: 24-09-2012

26 Eylül 2012 Çarşamba günü Adapazarı fabrikamızda yapılacak basın toplantısı, fabrika gezisi ve akşam yemeği organizasyonu için servis bilgisi aşağıdaki gibidir.

 




Opel'den sonra Ford da Belçika'da havlu attı


Yayın: 25-10-2012
Kategori: Otomotiv

Belçika'da günlerdir süren endişeli bekleyiş hüzün ve hayalkırıklığı ile neticelendi.

 




Tırsan Avrupa’da 3. Almanya'da 2. fabrikasını açıyor



Tırsan, Almanya’nın Ulm şehrindeki yeni üretim tesisinin açılışını 5 Temmuz’da dev bir organizasyonla gerçekleştirecek. Avrupa’nın en hızlı büyüyen treyler markası olan Tırsan, yeni üretim tesisi ile birlikte müşterilerinin taleplerine daha hızlı cevap verecek. 




Prometeon Türkiye güçlü büyümesini sürdürüyor



Prometeon Türkiye, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Türkiye’nin ilk lastik fabrikasının sahibi olarak Türkiye ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.