e
Banner

Etiketler: boyner



Boyner merkezi dağıtım projesiyle verimliliği artıracak


Yayın: 04-06-2015
Kategori: Tekstil

Boyner, önümüzdeki 2-3 yılda hayata geçireceği önemli projelerle tedarik zinciri ve lojistik süreçlerinde köklü bir dönüşüm yaratmayı hedefliyor. Operasyon ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sedef Nasuhioğlu, bu projelerden birinin tedarik zinciri süreçlerini daha yalın ve verimli hale getirecek olan merkezi dağıtım projesi olduğunu söylüyor.




Boyner lojistik vitrinini yeniliyor


Yayın: 03-05-2019
Kategori: Tekstil
Etiketler: arda şirin boyner

Boyner Büyük Mağazacılık, lojistik süreçlerini yeniden dizayn ederek ürün akışını çok daha hızlı ve verimli hale getirmeyi hedefliyor. Bu yıl içinde Boyner Grup bünyesindeki diğer üç kardeş firma ile birlikte Gebze’de 100.000 m2 kapalı alana sahip yeni depolarını hizmete alacaklarını belirten Boyner Büyük Mağazacılık Tedarik Zinciri Yönetim Direktörü Arda Şirin, tüm grup şirketlerine hizmet verecek yeni lojistik merkezi ile şirketlerin taşımalarının birleşeceğini, depo ve mağazalar arasındaki taşımaları kendi filolarıyla yapacaklarını, ayrıca e-ticaret siparişlerinde de aynı gün teslim olanağını sunmayı hedeflediklerini söylüyor. 




Boyner teslimat performansını %27 arttırdı


Yayın: 25-06-2019
Kategori: e-ticaret

Boyner’in müşterilerine ulaştığı 4 önemli satış kanalından birini e-ticaret oluşturuyor. Yaptıkları geliştirme çalışmalarıyla online’dan verilen siparişlerin %27 oranında daha kısa zaman diliminde müşterilere ulaşmasını sağladıklarını vurgulayan Boyner Büyük Mağazacılık E-Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Aslı Öztap, hedeflerinin e-ticaret siparişlerinde aynı gün teslim olanağını sağlamak olduğunu söylüyor. 




Boyner e-ticarette elini lojistik yatırımlarla güçlendiriyor


Yayın: 22-05-2020
Kategori: e-ticaret

2019 yılında morhipo.com ve boyner.com.tr üzerinden yaklaşık 6 milyon paket sevkiyatı gerçekleştiren Boyner, büyüttüğü e-ticaret hedefleri doğrultusunda lojistik süreçlerine yatırımlarını sürdürüyor. 2019’un ikinci yarısında Gebze’de 110 bin m2’lik yeni depolarını hizmete aldıklarını belirten Boyner’in Lojistik, Süreç Geliştirme ve İç Denetim’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Yaşar Özey, diğer yandan genişlettikleri teslimat seçenekleri, otomatize ettikleri ürün akışları, hızlandırdıkları tedarik süreçleri ve satış sonrası hizmetlerle ellerini güçlendirdiklerini söylüyor. 
 




Boyner, kapıya teslimat ağı kuruyor


Yayın: 29-09-2020
Kategori: Lojistik

Boyner, Boyner Express ile hızlı ve yenilikçi kapıya teslimat hizmetini müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Boyner Express ile Boyner ve Morhipo müşterileri internet siparişlerindeki teslimat seçeneklerine ek olarak aynı gün veya ertesi gün istedikleri saatte teslimat hizmeti alabilecekler. Akşam saatlerinde ve Pazar günü de kapıya teslimat hizmeti sunacak Boyner, özellikle pandemi döneminde sık sık müşteri şikayetine neden olan zamanında teslimat problemini çözmek üzere hazırlıklarını tamamladı. Boyner’in lojistik ve teslimat sektörüne yeni yatırımı Boyner Express “kolay iade, kapıda ödeme ve canlı takip” gibi özellikleriyle hızlı, kolay ve rahat alışverişi müşterilerin ayağına getirecek.




Lojistik Vizyon: Boyner'in hedefi bir saatte teslimat


Yayın: 19-11-2021
Kategori: Lojistik Vizyon

Boyner Büyük Mağazacılık Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Anıl Haşimoğlu: 2022 yılının ilk çeyreğinde 1 saatte teslimat hedefi ile hızlı teslimat modelimizi kademeli olarak hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu yeni deneyimimiz ile Türkiye’de ve dünyada yeni trend olan online hızlı market teslimat modelinin dünyada benzeri olmayan moda versiyonunu hayata geçireceğiz. Odağımıza teknoloji ve müşteri mutluluğunu aldığımız yenilikçi, ezber bozan projelerimize önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.”