e
Banner

Etiketler: scania



Scania, İklim Taahhüdüne katıldı


Yayın: 01-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Scania, net sıfır karbon emisyonuna ulaşmayı taahhüt eden Amazon ve Global Optimism tarafından oluşturulan ‘İklim Taahhüdü’ne imza attı. 




Ali Çavuşoğulları Lojistik 40 adet Scania aldı


Yayın: 22-10-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Konya merkezli Erser Grup firmalarından Ali Çavuşoğulları Lojistik’e filosuna dahil ettiği 40 adet Scania R500 aracın teslimatı, Doğuş Otomotiv – Scania Yetkili Satıcı ve Servisi Konya Ağır Vasıta tesislerinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.  
 




Scania servislerine kadın eli değiyor


Yayın: 26-11-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Scania, “erkek egemen” sektörlerden biri olarak görülen otomotiv sektörü için yetkili servislerinde kadın istihdam oranını son bir yıllık süreçte yüzde 4 arttırdı. 




Scania 130 yılda birçok yeniliğe imza attı


Yayın: 30-12-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye pazarında Doğuş Otomotiv Distribütörlüğünde hizmet veren dünyanın önde gelen ağır ticari araç markası Scania 130. Yaşını kutluyor. Scania, her geçen gün yenilikçi ve güvenilir araçlar üretmeye devam ederken, 130 yıllık tarihi boyunca da birçok yeniliğe imza attı.




Scania tam elektrikli modellerini tanıttı


Yayın: 19-07-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Scania, sürdürülebilir taşımacılığa geçişi sağlamaya yönelik çalışmaları kapsamında bölgesel uzun mesafe taşımacılığı için üretilecek tamamen elektrikli kamyonlarının tanıtımını yaptı. 




Scania’nın “Servis Paketleri”ne büyük ilgi


Yayın: 13-10-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Scania’nın müşterilerine sunduğu sürdürülebilir taşımacılık ve rekabet üstünlüğü sağlayan birbirinden avantajlı servis ve bakım paketleri büyük ilgi görüyor.  




Scania, BM İklim Konferansı COP27'ye katılıyor


Yayın: 10-11-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Scania, 6-18 Kasım tarihlerinde Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentinde düzenlenen  27'inci Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Konferansı'na (COP27) katılıyor. 




Scania’dan, motor onarım kampanyası


Yayın: 31-01-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Scania, şubat ve mart ayı boyunca sürecek satış sonrası hizmetlerde motor onarım kampanyası fırsatı ile müşterilerine kaçırılmayacak avantajlar sunuyor.




Scania Bayi Ağı, UCR Otomotiv ile daha da güçleniyor


Yayın: 26-04-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye faaliyetlerini sürdüren Scania, Türkiye genelinde hizmet verdiği yetkili satıcı ve servis ağını genişletiyor. 




Scania'nın yeni 13 litrelik motorunun başarısı ödülle tescillendi


Yayın: 22-06-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Scania tarafından üretilen yeni 13 litrelik sıralı motor, endüstriyel ve otomotiv uygulamalarındaki motorlara odaklanan uzman yayın Powertrain Dergisi tarafından "Yılın Dizeli" ödülüne layık görüldü.