e
Banner

Etiketler: havayolu



Hubtic savunma sanayisinde ilk taşımasını Brezilya’ya gerçekleştirdi


Yayın: 01-02-2023

Demir çelikten tekstile, oto yedek parçadan kimyaya kadar 35’i aşkın sektörün taşımacılık ihtiyaçları için yenilikçi çözümler geliştiren dijital lojistik şirketi Hubtic, bu sektörlerin arasına savunma sanayisini de ekledi. Bu sektördeki ilk taşımalarını hava yolu ile Brezilya’ya yaptıklarını söyleyen Hubtic CEO’su Abdullah Cansu, kara ve deniz yolu taşımacılığındaki rota sayılarını da 80’in üzerine çıkardıklarını ifade etti. 




Lima Logistics’te her yüke bir çözüm var!



2013’te Vedat Çelik, Cenker Ural, Sinan Türel, Hamdi Bülbüldere tarafından kurulan Lima Logistics, alternatif yaratan hizmet yelpazesi, güçlü acente ağı, yeşil lojistik çözümleri, eğitim ve gelişim fırsatları sunan İK politikası, gençlere +1 değer katan sosyal sorumluluk projeleriyle dünya ihracat pazarında yer alan bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 




Speedline Int’l Transport Asya-Pasifik hattında markalaşma hedefinde


Yayın: 22-02-2023
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörünün genç, dinamik oyuncularından Speedline International Transport, ithalat ve ihracat olarak hava ve denizyolu taşımacılığı hizmeti sunduğu Asya-Pasifik hattında büyümeyi hedefliyor. Butik hizmet anlayışıyla büyüyen bir şirket olduklarını vurgulayan Speedline International Transport Yönetici Ortağı Okan Safa, “Özellikle Asya-Pasifik hattında markalaşarak, ‘ilk akla gelen’ olacağız” dedi. 




AB’ye giden hava sevkiyatlarına ilişkin yeni kurallar yürürlüğe girdi


Yayın: 09-03-2023
Kategori: Havayolu

 Avrupa Birliği (AB), AB’ye giren malların yol açabileceği güvenlik ve emniyet tehditlerine karşı koruma sağlamak amacıyla yeni gelişmiş kargo bilgileri ve risk yönetim platformu olan İthalat Denetim Sistemi 2’nin (ICS2) ikinci aşamasını yürürlüğe koydu. 




Havacılık sektöründe kadınlar WAI ile güçlenecek


Yayın: 07-03-2024
Kategori: Havayolu
Etiketler: havayolu kadın wai

Uluslararası Havacılıkta Kadın Kuruluşu’nun (Women in Aviation International – WAI) Türkiye lansmanı etkinliği Boeing ev sahipliğinde ve Türk havacılık sektöründen paydaşların katılımı ile İstanbul’da gerçekleşti. Türk havacılık sektöründen çok sayıda kadın yönetici ve profesyonelin Dünya Kadınlar Günü’nü birlikte kutladığı etkinliğin açılış konuşması Boeing Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Ayşem Sargın tarafından yapıldı.