e
Banner

Etiketler: eta



Borusan Lojistik eTA Platformu’na Avrupa’dan ödül


Yayın: 12-12-2019

Borusan Lojistik eTA platformu, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden European Business Awards’ta “Müşteri ve Pazar Odaklılık” kategorisinde 2019 yılı Avrupa birincisi seçildi.






Sanat Pazaryeri’nin eserlerini Borusan Lojistik taşıdı


Yayın: 28-12-2020
Kategori: Lojistik

Sanatçıların eserlerini sanatseverler ve koleksiyoncularla buluşturan yepyeni bir proje olan “Sanat Pazaryeri”nde eserlerin nakli ve tüm lojistik hizmetler Borusan Lojistik yerine getirildi. 




Borusan yolunu teknolojiyle çizecek


Yayın: 27-07-2021
Kategori: Lojistik

Pandemi dönemini güçlü hizmet portföyü sayesinde alternatif çözümlerle fırsata çeviren Borusan Lojistik gelecek için yol haritasını çizdi. Teknolojiye yatırım yaparak fark yaratacaklarını belirten Borusan Lojistik Genel Müdürü Serdar Erçal, müşteri ve tedarikçiyle iş ortaklığını güçlendiren, tüm verimsizlikleri ortadan kaldıran bir yapı oluşturacaklarını söyledi. Erçal, “Amiral gemimiz olan teknoloji sayesinde fark yaratmaya odaklanacağız” dedi. 




Borusan Lojistik Yılın En İtibarlı Lojistik Şirketi seçildi!


Yayın: 27-01-2023
Kategori: Lojistik

Borusan Lojistik, Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen ve pazarlama sektörünün en önemli standartlarından biri olarak kabul edilen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde, lojistik kategorisinde Yılın İtibarlısı seçildi.