e
Banner

Etiketler: ödül



Tırsan, 4 adaylık, 1 derece ve 1 şampiyonluk alan tek üretici oldu


Yayın: 24-09-2018
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ödül tırsan

Tırsan Ödülü arka arkaya kazanan dünyadaki 3 treyler üreticisinden biri oldu.





Yılport Holding dünyada Yılın Liman İşletmecisi ödülünü kazandı


Yayın: 15-12-2018
Kategori: Denizyolu
Etiketler: liman ödül yılport

YILDIRIM Şirketler Grubu’nun limancılık şirketi olan Yılport Holding, Lloyd’s List 2018 Global Ödülleri’nde “Yılın Liman İşletmecisi” ödülünü kazandı. Ödül töreni, 11 Aralık’ta Londra’da düzenlendi. Yılport Holding, bu global ödülü kazanan ilk Türk şirketi oldu.




Borusan Lojistik eTA Platformu’na Avrupa’dan ödül


Yayın: 12-12-2019

Borusan Lojistik eTA platformu, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden European Business Awards’ta “Müşteri ve Pazar Odaklılık” kategorisinde 2019 yılı Avrupa birincisi seçildi.






MARS, Etik Uygulamalarını Ödülle Taçlandırdı


Yayın: 23-06-2020
Kategori: Lojistik
Etiketler: mars logistics ödül

Mars Logistics, Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından her yıl düzenlenen ETİKA Türkiye’nin En Etik Şirketleri Ödülleri’nde ikinci kez ödüle layık görüldü.




Mercedes-Benz Türk’e ödül


Yayın: 10-07-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Mercedes-Benz Türk, Trust İstanbul kapsamında; 16 sektörde Türkiye’nin en güvenilir markalarının halk oylamasıyla ödüllendirildiği Trust Awards’ta, “Türkiye’nin En Güvenilir Yerli Üretim Otomotiv Markası” seçildi. 




Türkiye'nin En Çekici İşverini Mercedes-Benz oldu


Yayın: 05-10-2020

Mercedes-Benz, gençlerin çalışma hayatına dair beklentilerini, sektörlerle ve şirketlerle ilgili algılarını paylaştığı; işveren markası stratejilerini şekillendiren, Universum Türkiye’nin “En Çekici İşverenler 2020 Araştırması”nda tüm segmentlerde en çekici 10 marka arasına ilk defa girerken, otomotiv sektöründeki markalar arasında ise “En Çekici İşveren” seçildi.
 




Thermo King’e ‘Akıllı Treyler’ ödülü


Yayın: 08-10-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Dünyanın en büyük soğutucu ünite üreticisi Thermo King’in Advancer A-Serisi, Avrupa'nın önde gelen 16 taşımacılık dergisini temsil eden uluslararası jüri tarafından 'Akıllı Treyler' kategorisinde birincilikle ödüllendirildi. 




Dünyanın en iyi ikinci işyeri DHL Express oldu


Yayın: 16-10-2020
Kategori: Lojistik

Dünyanın önde gelen uluslararası ekspres servis sağlayıcısı DHL Express, Great Place to Work® ve FORTUNE tarafından hazırlanan 2020 Dünyanın En İyi İş Yerleri sıralamasında en iyi 2. iş yeri seçildi. Çalışanlarına her yıl çift haneli milyon Euro tutarında yatırım yapan DHL Express, pandemi sürecinde çalışanlarının gösterdiği olağanüstü çabaya saygı duruşu olarak da dünya çapındaki tüm çalışanlarına ikramiye ödedi ve “Teşekkürler ederiz” uçağıyla minnettarlığını ifade etti.
 




“Altın Ödülü” Aras Kargo’nun oldu


Yayın: 26-10-2020
Kategori: Lojistik

Aras Kargo, sosyal medyada en başarılı performansların ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2020’de “kargo şirketleri” kategorisinde altın ödülün sahibi oldu. Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarında uyguladığı başarılı uygulamalar sonucunda ödüle layık görülen Aras Kargo, bir kez daha sektörünün en iyisi seçildi. 




Türkiye’nin en iyi işyeri ödülü Otokar’ın


Yayın: 19-04-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye’nin öncü otomotiv şirketi Otokar, dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2020” araştırması kapsamında bu yıl da “Türkiye’nin En İyi İşyeri” ödülüne layık görüldü.