e
Banner

Etiketler: ödül



Tırsan üretim gücü ve ihracat başarılarıyla ödülleri topladı


Yayın: 20-06-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) tarafından verilen ‘Geleneksel Üye Ödülleri’ sahiplerini buldu. Yapılan anketlerle 6 kategoride en iyi firmalar ödüllendirildi. 




Altın Çıpa Armatörlük Ödülü Alternative’in oldu


Yayın: 11-09-2017
Kategori: Denizyolu

Türkiye’nin en hızlı büyüyen Ro-Ro taşımacılık şirketi olan Alternative Transport, Türk denizcilik sektörünün Oscar’ı kabul edilen Altın Çıpa’nın sahibi oldu.  




DHL’e En İyi İşyeri Ödülü


Yayın: 09-11-2017
Kategori: Dünyadan

Great Place to Work® ve FORTUNE tarafından düzenlenen araştırmaya dünya çapındaki 6.600 şirketten 10 milyonu aşkın çalışan katıldı. Sıralamada, çalışanların liderlik, organizasyonel kültür ve güven konularındaki bakış açıları değerlendirildi.
 




Vestel Ulaşım Araçları Optimizasyonu ile ödül aldı


Yayın: 09-11-2017
Kategori: Yeşil Lojistik

Vestel, yıllık ulaşım maliyetlerini inovatif bir çözümle yüzde 20 oranında düşürerek Avrupa Tedarik Yönetimi Ödülleri’nde ‘Teknolojinin En Inovatif Kullanımı’ dalında birinci oldu. Geliştirdiği yapay zeka destekli, akıllı telefon ve web tabanlı uygulamalarıyla Vestel, yıllık 77 ton karbon salınımının önüne geçmeyi başardı. 




eTA Taşımacılık Felis'te ödülleri topladı



Borusan’ın inovatif iş modeli eTA, Türkiye’nin en etkili ve yaratıcı pazarlama projelerinin ödüllendirildiği Felis’te, “Dönüştüren Pazarlama Etkisi” bölümünde 3 kategoride birincilik ödülünü aldı. Ayrıca bu yıl sadece 6 bölüme verilen Büyük Ödül’den bir tanesini kazanarak büyük bir başarıya imza attı.




Alışan’a Shell’den ödül


Yayın: 29-11-2017
Kategori: Karayolu

Türkiye pazarının en önde gelen lojistik hizmet sağlayıcılarından biri olan ve kısa bir sürede hızlı tüketim malları ve kimyevi maddeler lojistiği alanında pazar lideri olmayı başaran Alışan Lojistik, küresel enerji ve petrokimya şirketi Shell’in düzenlediği Yol Güvenlik Konferansında ödül kazanarak sektördeki başarısını tescillemiş oldu.




Borusan Lojistik, The ONE Awards’da en itibarlı lojistik şirketi seçildi


Yayın: 11-01-2018
Kategori: Lojistik

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” sonuçlandı. Borusan Lojistik, “Lojistik Firmaları” kategorisinde “En İtibarlı Şirket” ödülünün sahibi oldu.




Temsa İş Makinaları’na Volvo Trucks İsveç’ten en iyi performans ödülü


Yayın: 14-03-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Temsa İş Makinaları, Volvo Trucks iş birliği kapsamında servis kontratı satışlarında kaydettiği dikkat çekici büyüme ile İsveç Volvo Trucks Hub MEENA 2017’de en iyi performans gösteren distribütörlük bölgesi ödülüne lâyık görüldü.




UPS Türkiye’ye 2 ödül birden


Yayın: 13-06-2018
Kategori: Karayolu

UPS, Türkiye’de iki ödül birden kazandığını açıkladı: EDMER (Etik Değerler Merkezi Derneği) tarafından UPS, arka arkaya 3. kez Türkiye’nin en etik şirketlerinden biri olarak ödüllendirilmesinin yanı sıra yürüttüğü işe alım süreçleri ile Kariyer.net tarafından üst üste 2. kez bu alanda en prestijli ödül olarak gösterilen “İnsana Saygı Ödülü”nün sahibi oldu.




Ford Otosan'ın geliştirdiği Ford Trucks F-Max 2019 Uluslararası Yılın Kamyonu seçildi


Yayın: 20-09-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Trucks'ın 2018 Hannover Uluslararası Ticari Araç Fuarı’nda (IAA) dünyaya tanıttığı yeni çekicisi F-Max, Uluslararası Yılın Kamyonu Yarışması’nda (IToY) 23 Avrupa ülkesinin önde gelen sektörel gazetecilerinden oluşan bağımsız bir jüri tarafından "2019 Uluslararası Yılın Kamyonu" ödülüne layık görüldü.