e
Banner

Etiketler: zirve



Ekonomi ve Lojistik Zirvesi 12 Mayıs’ta


Yayın: 01-02-2016

Kamu, lojistik ve reel sektör temsilcileri, kapsamı ve içeriği itibariyle Türkiye’de bir ilk olan Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde buluşacak. “Rekabetçi Ekonomi İçin Güçlü Lojistik” sloganıyla UTA Lojistik Dergisi tarafından düzenlenen ve birçok ilgili bakanlık, birlik ve derneğin destek verdiği zirvede, ekonomi ve lojistik sektörünün yol haritası çizilecek. 




Ekonomi ve Lojistik Zirvesi resmi web sitesi yayında


Yayın: 04-02-2016
Etiketler: ekonomi lojistik zirve

Kapsamı ve içeriği itibariyle Türkiye’de bir ilk olan Ekonomi ve Lojistik Zirvesi; kamu, lojistik ve reel sektör temsilcilerini 12 Mayıs’ta İstanbul’da buluşturacak.




Ekonomi ve Lojistik Sektörünün Yol Haritası bu zirvede çiziliyor



Ekonomi, Kalkınma, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayelerinde 12 Mayıs'ta İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de düzenlenecek EKONOMİ ve LOJİSTİK ZİRVESİ 2016, bu alanda şimdiye dek Türkiye'deki en büyük zirve olarak gerçekleştiriliyor. 




YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ BELLİ OLDU



Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleştirildi. www.lojistikhatti.com üzerinden gerçekleştirilen oylama sonuçlarına göre verilen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri lojistik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. 11 kategoride verilen ödüllere yaklaşık 12 bin kişi oy kullandı.





Gıda sanayinin devleri lojistik süreçlerini nasıl yönettiklerini anlattı



Gıda sektöründe büyüme stratejileri ve yeni pazar arayışları, sektörün lojistik süreçlerinde karşılaştığı sorunlar, Türkiye’de soğuk zincir lojistiği ve izlenebilirlik uygulamaları, ATP Konvansiyonu ve gıda taşımacılığına yansımaları 2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi'nde düzenlenen “Gıda ve Soğuk Zincir Lojistiği Paneli”nde masaya yatırıldı. Panelde konuşan meslek örgütleri ve şirket temsilcileri, gıda lojistiğine tüketici taleplerinin yön verdiğini ve en önemli taleplerin ise gıda güvenliği, şeffaflık ve izlenebilirlik olduğunu belirtti. 




Posta sektörünün CEO Zirvesi PTT ev sahipliğinde Türkiye’de yapılacak


Yayın: 22-09-2017

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) uluslararası alandaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Dünyanın dört bir yanından posta sektörü CEO’larını bir araya getiren Dünya Posta Birliği CEO Forumu önümüzdeki yıl Türkiye’de yapılacak. 




3. EKONOMİ ve LOJİSTİK ZİRVESİ 9 MAYIS 2018'DE



Ekonomi dünyası, kamu ve lojistik sektöründen güçlü bir katılımın sağlandığı Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nin üçüncüsü 9 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.




3. YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ


Yayın: 25-05-2018

3. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni 2018 Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleştirildi. www.lojistikhatti.com üzerinden gerçekleştirilen oylama sonuçlarına göre verilen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri lojistik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. 




Trans.eu Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde sektörle buluştu



Trans.eu’nun Altın Sponsor olarak destek verdiği 3.Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde ekonomi ve lojistik sektörünün önde gelen isimleriyle buluştu. Zirvede düzenlenen “Trans.eu Platform’u Kullanarak Global’de İş Geliştirme Fırsatlarını Nasıl Yakaladık” başlıklı çalıştayda konuşan Trans.eu Avrasya Direktörü Ege Özsaygılı, platformun Türkiye lojistik sektörüne sunduğu fırsatları anlattı. 




Kargo sektörü hacmini 2 katına çıkarabilir


Yayın: 05-05-2023
Kategori: Kargo

2022 yılında 1,7 milyar adet posta gönderisini dağıtan ve hacmini iki katına çıkarabilecek yatırımları devreye alan kargo ve posta işletmecileri, Kargo, Kurye, Lojistik Zirvesi ve Fuarı’nda buluştu.