e
Banner

Etiketler: ukrayna



Ukrayna, 350 üründe gümrük duvarlarını yükseltecek


Yayın: 25-09-2012
Kategori: Gümrük

Ukrayna, Dünya Ticaret Örgütü üyelerine geçtiğimiz hafta gönderdiği dokümanda 350'den fazla üründe yasal olarak uygulayabildiği tarifelerin sınırını yükseltmeyi planladığını bildirdi.

 




Tüm Atlas Lojistik, KOBİ’lere Tam Destek Veriyor


Yayın: 12-11-2012
Kategori: Lojistik

Özellikle KOBİ’lere daha rahat ihracat yapabilmeleri için her türlü desteği ve işbirliği imkânını sunan Tüm Atlas Lojistik, ağırlıklı olarak Rusya, Ukrayna Kazakistan ve Moğolistan’a taşımacılık ve lojistik hizmet veriyor





Cenk Group Karadeniz’de büyümeye demir attı



20 yılı aşkın süredir Karadeniz’de Ro-Ro hatları işleten Cenk Group, Türkiye ile Ukrayna arasında 4 ayrı hatta 4 gemiyle düzenli seferler gerçekleştiriyor. 2013’te 50 binin üzerinde araç, 20 bin tır ve 60 bini aşkın paletli yük hacmine ulaştıklarını belirten Cenk Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Attila Yener, kapıya teslim paket hizmetlerle fark yarattıklarını söylüyor. 




Kosta Sandalcı’ya SEEFF’ten onur ödülü



SEEFF (Güneydoğu Avrupa Forwarderlar ve Lojistik Operatörleri) Kongresi 2-3 Haziran tarihlerinde Ukrayna’nın Odesa kentinde gerçekleşti. 1996 yılından bu yana düzenlenen SEEFF Kongresi'ne Güneydoğu Avrupalı sektör temsilcileri katılırken, UTİKAD’ı Yönetim Kurulu Eski Başkanı Kosta Sandalcı temsil etti.




NATO uçaklarının desteklediği Türk gemileri Ukrayna'ya yanaştı


Yayın: 01-08-2023
Kategori: Dünyadan
Etiketler: nato rusya türkiye ukrayna

Geçen yıl Karadeniz üzerinden tahıl ihracatının merkezinde yer alan Türkiye, gıda maddelerinin bir kısmının savaştan zarar görmüş ülkeden çıkmasını sağlamak için yeni yollar deniyor gibi görünüyor.