e
Banner

Etiketler: tırsan



Can Uluslararası Nakliyat Tırsan dedi


Yayın: 22-02-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: tırsan

Tırsan, müşterilerinin güvenilir iş ortağı olmaya devam ediyor. Sektördeki 30 yıllık tecrübesiyle, Türkiye ve Avrupa arasında taşıma hizmeti sunan Can Uluslararası Nakliyat, tercihini yine Tırsan’dan yana kullanarak, filosuna 10 adet Tırsan Tenteli Perdeli Maxima Plus SCS X+ treyler ekledi.




Tırsan yeni ürünlerini Trans-Log Fuarı'nda sergiledi


Yayın: 01-03-2019
Etiketler: fuar tırsan

Tırsan bünyesinde bulunan Kässbohrer, Avrupa’nın en hafif Swap Body aracı K.SWAU CL ve Treyler İnovasyon 2019 ödüllü Multifonksiyonel Konteyner Şasi K.SHG AVMH aracı ile Trans-Log fuarına damgasını vurdu.





Tırsan ve EuroTürk işbirliği güçleniyor


Yayın: 28-03-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: tırsan

İrlanda-Birleşik Krallık ile Türkiye-Birleşik Krallık/İrlanda arası taşımacılıkta iddialı olan EuroTürk Lojistik filosuna 10 adet Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride ve 2 adet Tırsan Tenteli Perdeli Mega SCS M treyler kattı.




Tırsan'dan Sarp Intermodal'e 200 adet swap-body


Yayın: 16-05-2019
Kategori: Ticari Araçlar

İntermodal taşımacılığın öncü firmalarından Sarp Intermodal ve Türkiye’nin güvenilir lideri Tırsan, iş birliklerinin sonucu 200 adetlik Kässbohrer Swap Body K.SWAU C+ filo teslimatının 120 adedini gerçekleştirdi. 




Tırsan’ın Adapazarı Kampüsü teknoloji üssü oldu


Yayın: 05-08-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: tırsan

Adapazarı kampüsünde Avrupa’nın en büyük ve en teknolojik Low-Bed fabrikasını faaliyete geçiren Tırsan, aralıksız sürdürdüğü teknolojik üretim yatırımlarıyla Avrupa’nın en geniş ürün gamını tek kampüste üretiyor.




Tırsan'dan akademik çalışmalara destek


Yayın: 19-09-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: tırsan

Tırsan, ‘Endüstri 4.0 / 5.0: Gelecek Çağda Geleceğin Zihinleri ve Gelecek Toplum’ temasıyla gerçekleşen 10. Uluslararası Zeki İmalat ve Hizmet Sistemleri Sempozyumu’na (IMSS'19) “Gümüş Sponsor” oldu. Yapay zekâ ve zeki sistemleri odağına alan etkinlikte, uzman konuklar, sektördeki en yeni gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.




İtalyan firması Autamarocchi, 100 adet Kässbohrer aldı


Yayın: 16-10-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: teslimat tırsan

İntermodal taşımacılığın öncü firmalarından İtalyan Autamarocchi, 10 yıldır olduğu gibi tercihini yine Tırsan kalitesinden yana kullanarak, filosunu 100 adet Kässbohrer K.SCC X+ Perdeli Rulo Taşıyıcı ile güçlendirdi.  




EKSA filosunu Tırsan ile güçlendirdi


Yayın: 23-10-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: eksa tırsan

Büyüme hedefleri doğrultusunda filo yatırımlarını hız kesmeden sürdüren uluslararası proje taşımacılığının önde gelen firmalarından Eksa Transport, tercihini yine Tırsan kalitesinden yana kullanarak, filosuna 1 adet Kässbohrer K.SLL 2 hidrolik dümenlenebilir Low-Loader daha ekledi. 




Tırsan tehlikeyi üç adımda bertaraf ediyor


Yayın: 24-10-2019
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan, Kässbohrer STC serisi Tehlikeli Kimyasal Taşıyıcı Paslanmaz Tankerleri, STB serisi Alüminyum Akaryakıt Tankerleri ve SSK ADR serisi Tehlikeli Katı Kimyasal Taşıyıcı Alüminyum Siloları olmak üzere üç ürün gamıyla tehlikeli madde taşıyıcılarının tüm gereksinimlerini karşılıyor. Ürettikleri ürünlerin sınıfının en hafif araçları olduğunu vurgulayan Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, “Böylece daha fazla yük, daha az yakıt tüketilerek taşınmaktadır” diyor. 




DSV'nin filo yatırımında tercihi Tırsan


Yayın: 26-12-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: dsv tırsan

Avrupa’nın en büyük lojistik şirketlerinden Danimarkalı DSV, tercihini Tırsan’dan yana kullanarak filosunu Kässbohrer K.SCS M Mega Tenteli Perdeli araçlar ile güçlendirdi. Avrupa’nın en geniş ürün gamını sunan Tırsan, 55 ‘den fazla ülkedeki müşterilerine kalitesi ve verimliliği ile ön plana çıkan araçlar sunarak, Avrupalı lojistik firmalarının öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.