e
Banner

Etiketler: tırsan



49 ülkede geçerli ATP Sertifika Testlerini Tırsan yapacak


Yayın: 19-07-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Karayolu taşımacılık sektöründe Avrupa'nın ilk 4 treyler üreticisinden biri olan, Türkiye'nin lider treyler üreticisi Tırsan, uluslararası bozulabilir gıda taşımacılığı yapan firmalar için zorunluluk haline gelen ATP sertifikasını, ödüllü Ar-Ge merkezinde verebilecek. 49 ülkede tüm marka araçlar için geçerli olacak TSE onaylı sertifika testlerini kendi Ar-Ge merkezinde gerçekleştirecek Tırsan, aynı zamanda nakliyeciler için maliyet ve zaman tasarrufu da sağlayacak. 




Tırsan, K.STL 30 Gıda Tankeri ile zincirin en sağlam halkasını kurdu



Tırsan tüm iklim şartlarına meydan okuyan Tırsan Frigo ve pazarda üretilen en hafif gıda tankeri olan Kässbohrer markasıyla ürettiği K.STL 30 Gıda Tankeri ile müşterilerine gıda, likit ürünler ve soğuk zincir lojistiği alanında çözüm ortağı oluyor. Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç, izolasyonlu bu araçlarla gıda, likit ve soğuk zincir taşımacılığında güven, hijyen ve sağlığı garanti ettiklerini aktarıyor.




Semih Lojistik’e Tırsan’dan 10 adet Multi Ride


Yayın: 25-07-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Sunduğu özel çözümlerle nakliyecilerin rekabetçiliğini artıran Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, Semih Lojistik’e 10 adet Tırsan Perdeli Multi Ride teslim etti. Çift kademeli sürüş yüksekliği sayesinde farklı çekici modellerinde kullanılabilen Perdeli Multi Ride sunduğu operasyonel kolaylık ve verimlilik ile Semih Lojistik’in en büyük yardımcısı olacak. 




Borusan Lojistik, 45 adet yeni Tırsan Perdeli Multi Ride treyleri teslim aldı


Yayın: 08-08-2018
Kategori: Karayolu

Tırsan, geliştirdiği inovatif ürünleri ile müşterilerinin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Tırsan, 2 Ağustos Perşembe günü Borusan Lojistik’e gerçekleştirdiği teslimat töreninde 45 adetlik yeni Tırsan Perdeli Multi Ride treylerleri teslim etti. Tüm çekici tiplerinde kullanılabilen Perdeli Multi Ride araçları ile Borusan Lojistik filosunu daha da güçlendirdi.




Tırsan son teknoloji ürünleri ile Avrupa’da 3 kategoride yarışıyor


Yayın: 09-08-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye’nin 41 yıldır lider treyler üreticisi Tırsan, Avrupa’nın en prestijli treyler inovasyon yarışması Trailer Innovation 2019’da son teknojiyle geliştirilen 3 ürünüyle birden aday gösterildi.  




Tırsan Frigo ile güvenli ilaç taşımacılığı


Yayın: 03-09-2018
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: frigo ilaç tırsan

Türkiye’nin 41 yıldır aralıksız lider treyler üreticisi Tırsan, yüksek teknolojiye sahip treylerleri ile soğuk zincir taşımacılığında gösterdiği başarısını, İlaç Taşımacılığı Sertifikası ile güçlendiriyor.





Tırsan, 4 adaylık, 1 derece ve 1 şampiyonluk alan tek üretici oldu


Yayın: 24-09-2018
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ödül tırsan

Tırsan Ödülü arka arkaya kazanan dünyadaki 3 treyler üreticisinden biri oldu.





Tırsan’dan, A2B-online filosuna 50 adet Kässbohrer treyler


Yayın: 26-12-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye’nin 41 yıldır aralıksız lider treyler üreticisi Tırsan, 2013 yılından bu yana iş ortağı olan ve filosunda 46 adet Tırsan aracı bulunan A2B-online’a yüksek dayanıklılık ve verimlilik sağlayan, gemi yüklemesine uygun 50 adet Kässbohrer Tenteli Perdeli K.SCX X teslimatı gerçekleştirdi.  




Tırsan'dan Ambrogio’ya 150 araç teslimatı


Yayın: 31-01-2019
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan, 1991 yılından bu yana iş ortağı olan Avrupa'nın köklü lojistik şirketlerinden Ambrogio’ya 50 adet Kässbohrer K.SHG L Hafif Konteyner Şasi ve 100 adet K.SWAU C Swap Body teslimatı gerçekleştirdi.
 




Tırsan Avrupa'da teslimatlarına devam ediyor


Yayın: 08-02-2019
Etiketler: teslimat tırsan

Tırsan, bünyesinde bulunan Kässbohrer'in 2013’den bu yana iş ortağı olan Hollandalı lojistik firması Mooij Forwarding & Logistics B.V’ye, 10 adet Kässbohrer K.SCD M Mega Tenteli Perdeli treyler teslim etti. Böylece, firmanın filosundaki Kässbohrer araçların sayısı 70’e ulaştı.