e
Banner

Etiketler: türkiye



Türkiye Milli Havacılık Planı detayları açıklandı



Boeing, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ve Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın New York ziyareti esnasında duyurusu yapılan Türkiye Milli Havacılık Planı hakkındaki detayları kamuoyu ile paylaştı.




DHL Freight Türkiye’nin Genel Müdürlüğüne Hasan Kavcı getirildi


Yayın: 24-11-2017

DHL Freight Türkiye’nin Genel Müdürlüğüne, 2014’ten bu yana DHL Freight Türkiye Anadolu Bölge Direktörü olarak görev yapan Hasan Kavcı atandı. 




ATA Freight Türkiye Genel Müdürü Haluk Yavuz: Pazara daha fazla nüfuz edeceğiz


Yayın: 19-12-2017
Kategori: Lojistik

2017’nin “En İyi 10 Taşımacılık Yönetimi Çözüm Sağlayıcılarından” biri olarak seçilen ATA Freight, Türkiye’de yeni genel müdürü Haluk Yavuz ile 2018’de pazara daha fazla nüfuz ederek, agresif bir büyüme hedefliyor. Satış alanında güçlü bir tecrübeye sahip olan Yavuz, ajandasındaki başlıkları, satış ekibini daha da güçlendirmek, güçlü oldukları servislerin yanı sıra hava kargo ürününe de ağırlık vermek olarak açıkladı. 




Rusya filolarını Tırsan ile yenileyecek



Tırsan ve Rusya’nın Uluslararası Karayolu Taşıyıcıları Birliği (ASMAP) arasında işbirliği anlaşması imzalandı. 14 Aralık’ta Rusya’nın Tula Yasnagorsk Sehrinde düzenlenen törenle ASMAP Genel Başkan Yardımcısı Sergey  Ivanovic  Baklitsky ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu tarafından imzalanan anlaşma ile ASMAP’a üye nakliye şirketleri filolarını Tırsan ile modernize edecekler. 




THY, Çinli Dev ZTO ve Hong Konglu PAL Air ile büyük bir ortaklığa imza atıyor


Yayın: 11-06-2018
Kategori: Havayolu

Türk Hava Yolları’nın kargo taşımacılığında Türkiye’yi tüm dünyada başarıyla temsil eden hava kargo markası Turkish Cargo ile Çinli ekspres kargo devi ZTO ve Hong Konglu PAL Air’in hayata geçireceği yeni ortaklığın duyurulması amacıyla düzenlenen basın toplantısı ve imza töreni bugün İstanbul’da gerçekleşti. 




Türkiye Lojistik Performans Endeksinde 47. sıraya geriledi


Yayın: 26-07-2018
Kategori: Lojistik

Dünya Bankasının iki yılda bir yenilediği Lojistik Performans Endeksi’nde Türkiye13 basamak gerileyerek 47. Sırada yer aldı.




Emre Eldener: Türkiye’de 2018 yılı lojistik sektörü


Yayın: 20-09-2018

Emre Eldener - UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı




MAN, pazar pozisyonunu korudu


Yayın: 20-12-2018
Kategori: Ticari Araçlar

2018 yılı ilk 10 aylık TÜİK tescil verilerine göre MAN ve Neoplan markalı seyahat otobüsleri, pazar payını korudu. 




Martin Bencher Group Türkiye’de ofis açtı


Yayın: 27-01-2020
Kategori: Lojistik

Danirmarka merkezli global taşımacılık şirketi Martin Bencher Group, Türkiye’deki ofis açılışını düzenlediği bir resepsiyonla duyurdu. Danimarka Başkonsolosu Anette Galskjot’un ev sahipliğinde düzenlenen açılış resepsiyonuna Martin Bencher CEO’su Peter Thorsoe Jensen, yönetim kurulu üyeleri ve Martin Bencher Türkiye Ülke Müdürü Enes Yılmaz ile birlikte Türkiye’deki müşterileri de katıldı.




Türkiye için tedarik zincirinde yeni fırsatlar kapıda


Yayın: 02-12-2020
Kategori: Ekonomi Gündemi

Yeniden Yapılandırılan Küresel Tedarik Zincirlerinde Türkiye ve Amerika” webinarı, küresel üretim ağlarının köklü bir dönüşüm geçirdiği dönemde Türkiye'nin çok uluslu şirketlere sunduğu avantajları ele aldı. Webinarda; üretim kabiliyetleri, vasıflı ve rekabetçi işgücü, AB ve MENA pazarlarına yakınlığı ve uluslararası serbest ticaret ağları ile Türkiye’nin, ABD şirketlerinin tedarik zinciri ağlarını çeşitlendirmesi ve güvence altına alması için cazip bir konum olarak öne çıktığı vurgulandı.