e
Banner

Etiketler: treder



ADR’deki erteleme tansiyonu yükseltiyor!



Akaryakıt, lojistik ve araç ürecileri ADR’ye kilitlenirken, yayınlanan yeni yönetmelikle taşıma araçları ve üniteleriyle ilgili hükümler 1 Ocak 2014 tarihine ertelendi. Kararı değerlendiren sektör temsilcileri; hizmet verdikleri alanlar kadar can ve mal güvenliği açısından da son derece önemli olan yönetmeliğin bir an önce devreye alınmasını talep ediyor.




ADR’deki öteleme üç sektörde tansiyonu yükseltiyor!


Yayın: 26-02-2013
Kategori: Karayolu

Akaryakıt sektörü değişik tarihlerde defalarca ertelenen ADR Yönetmeliği’ne kilitlenirken, bir erteleme daha geldi. Yayınlanan yeni yönetmelikle taşıma araçları ve üniteleriyle ilgili hükümler 1 Ocak 2014 tarihine ertelendi. Kararı değerlendiren sektör temsilcileri; akaryakıt, lojistik ve araç üreticileri açısından son derece önemli olan yönetmeliğin bir an önce devreye alınmasının elzem olduğunu söylüyor.




TREDER’den ADR Yönetmeliği açıklaması


Yayın: 28-02-2013
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: adr treder

Treyler sektöründe merdivenaltı üretimin önünün kesilmesini sağlayacak ADR Yönetmeliği’ne desteğini bir kez daha açıklayan TREDER, yönetmeliğin yürürlüğe girmesinin sahtecilik ve “change” olaylarını engellemek için treyler plakasına vergi getirilmesini isteyen TREDER’in plakaya cüzi vergi talebini gereksiz kılacağını da belirtti.




UND’den TREDER’in treyler vergisi önerisine tepki


Yayın: 28-02-2013
Kategori: Karayolu

‘Treylerlere Plaka Vergisi Önerisi Kabul Edilemez’ diyen UND, bu konuda TREDER’i ‘ortak akıl aramamakla' eleştiriyor. TREDER de bugün yaptığı basın duyurusunda ADR Yönetmeliği’nin uygulamaya girmesiyle bu önerilerinin ‘gereksiz kılınacağını’ belirtmişti.




TREDER'den UND’nin 'ortak akıl' tepkisine yanıt


Yayın: 01-03-2013
Kategori: Lojistik
Etiketler: treder und

TREDER’in treyler plakalarına vergi getirilmesi konusundaki önerisine UND’den gelen ‘Treylerlere plaka vergisi önerisi kabul edilemez’ açıklaması ve TREDER’i ortak akıl aramamakla eleştirmesi karşısında TREDER’den yeni açıklama geldi. Açıklamada, TREDER sahtecilikle mücadeleye devam edeceklerini de yineledi.





Treyler sanayicileri ‘destek’ bekliyor


Yayın: 27-04-2017
Kategori: Ticari Araçlar

TREDER Başkanı Kaan Saltık, Türkiye treyler pazarının son üç yıldır düşüş yaşadığını belirterek, sektörün 1 milyar dolar ihracat ve üretim merkezi hedefinden uzaklaşmaması için devletin treyler sanayicilerini desteklemesi gerektiğini vurguladı. 




Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi için geri sayım başladı



Bu yıl altıncısı düzenlenecek Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi; “Geleceğin Treyleri, Türkiye’de Treyler Üretiminin Geleceği” ana başlığıyla 22 Şubat 2024 tarihinde The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’da yapılacak. 




Ağır Vasıta ve Treyler Zirvesi’nde yeni hedefler belirlendi


Yayın: 23-02-2024
Kategori: Ticari Araçlar

Geleceğin treylerleri ve ülkemizdeki treyler üretiminin geleceği  6. Ağır Vasıta ve Treyler Zirvesi’nde konuşuldu. Geçtiğimiz yıl 60 bin adetlik üretimle ülkemizi Avrupa’nın ikinci büyük üretim merkezi haline taşıyan Türk treyler sektörü, dünyada söz sahibi olmayı hedefliyor.