e
Banner

Etiketler: transbatur



Transbatur’ 20 yeni Volvo Trucks çekici


Yayın: 09-08-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Doğu ve Batı Avrupa ülkelerine soğutucu ünitelerle taşımacılık faaliyetinde bulunan Transbatur Milletlerarası Nakliyat, filosunu güçlendirmek için 20 adet yeni Volvo FH 540HP 4X2 model çekiciyi Volvo Trucks Türkiye tek yetkili distribütörü Temsa İş Makinaları’ndan teslim aldı. Bu satışla birlikte Transbatur Milletlerarası Nakliyat’ın tamamı Volvo Trucks markalı araçlardan oluşan filosundaki araç sayısı 100’e yükseldi.




Frigorifik araçlara talep arttı


Yayın: 31-03-2023
Kategori: Lojistik

Küresel gıda fiyatlarında geçen yıl görülen rekor artışlar sonrası, Türkiye’nin gıda ihracatı da rekor seviyeye yükseldi. İhracat artışı, frigo taşımacılık taleplerine yansıdı. Uluslararası frigo taşımacılıkta uzmanlaşan Transbatur Logistics, bir önceki yıla göre iki katına ulaştı. Şirketin Genel Müdürü Cafer Korhan, “Gıda ürünlerini doğru ısı derecesinde, tazeliğini koruyarak birçok ülkeye kapıdan kapıya teslim ediyoruz.”  dedi.




Transbatur Logistics’in yeni genel müdürü Tahir Kapıcıoğlu oldu


Yayın: 01-09-2023
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin önde gelen uluslararası frigo taşımacılığı şirketlerinden Transbatur Logistics’in genel müdürlük görevine, sektörde 40 yıllık deneyimi bulunan Tahir Kapıcıoğlu atandı. 




Transbatur Lojistik, 200 adet Volvo Çekici aldı


Yayın: 07-09-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., satış ve satış sonrası hizmetlerini sunduğu Volvo Trucks ile lojistik sektöründe dönüşümüne öncülük eden bir teslimatı daha gerçekleştirdi. Volvo FH540, Volvo FH750 ve Volvo Electric çekicilerin teslimatı, Transbatur Lojistik’e İstanbul Modern’de gerçekleşen törenle gerçekleştirildi.