e
Banner

Etiketler: pharma



Schiphol takes next step in creating excellence in pharma by air


Yayın: 18-03-2016
Kategori: Dünyadan
Etiketler: iata ceiv pharma schipol

The Amsterdam Airport Schiphol logistics community has launched a closed pharma chain programme that will be IATA CEIV Pharma-certified, and will offer pharma manufacturers new levels of transparency. The announcement was made during the IATA World Cargo Symposium in Berlin.




Turkish Cargo uluslararası pharma etkinliklerine damgasını vurdu


Yayın: 26-05-2017
Kategori: Havayolu
Etiketler: pharma turkish cargo

Turkish Cargo, İsviçre, Almanya ve İspanya'da düzenlenen pharma etkinlikleri ve fuarlarında katılarak, hizmetlerini uluslararası firmalara tanıttı.




Ekol çözümleri sağlık sektörüne ilaç gibi geliyor


Yayın: 24-10-2017
Kategori: Lojistik

Pharma CMO Zirvesi’nde konuşan Ekol Sağlık Sektörü Yöneticisi Ahmet Lütfi Dörtyön, “Türkiye’de ilaç takip sistemi için Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız entegrasyonu, Avrupa Birliği, Suudi Arabistan ve Rusya gibi ülkelerin resmi ilaç takip sistemleri ile de sağlayarak, ilaç firmalarına baştan sona tedarik zinciri çözümleri sunmaya devam ediyoruz” dedi.   




İlaç firmaları tedarik zincirinde 10 farklı model kullanıyor


Yayın: 25-10-2017
Kategori: Gıda

2,23 milyar kutuluk hacme ve 20,67 milyar TL’lik değere ulaşan, 150’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Türkiye ilaç endüstrisinde 10 farklı tedarik zinciri yapısının bulunduğunu belirten UCB Pharma Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi Tedarik Zinciri Kıdemli Müdürü Dr. Emre Göllü, çokuluslu firmaların lojistikte dış kaynak kullanarak 3PL firmalarıyla çalışmayı tercih ederken, yerli firmaların ise birincil ve ikincil üretimin yerlerine de bağlı olarak kısmen hizmet aldıklarını söylüyor. Güllü, yerli üretim hamlesiyle birlikte birçok firmanın, tedarik zinciri süreçlerini yeniden kurgulamak veya sıfırdan oluşturmak durumunda kalacağının altını çiziyor. 




CEVA opens new UK pharma facility


Yayın: 20-11-2017
Kategori: Dünyadan

CEVA Logistics, one of the world’s largest supply chain management companies has opened a fully refurbished 132,000 sq ft facility at Redditch.




Turkish Cargo’dan IATA CEIV Pharma Workshop


Yayın: 25-12-2018
Kategori: Havayolu

Dünyanın 124 ülkesine hizmet sağlayan ve en hızlı büyüyen hava kargo markalarından biri olan Turkish Cargo; sektörün önde gelen ilaç firmaları, IATA yetkilileri, acenteler ve iş ortaklarına özel,  ‘Turkish Cargo & IATA CEIV Pharma Workshop’ etkinliğini düzenledi.