e
Banner

Etiketler: kässbohrer



Hilal Petrol, DAF ve KÄSSBOHRER Kalitesi ile Taşıyor


Yayın: 19-10-2012
Kategori: Akaryakıt

TIRSAN Treyler A.Ş. bayisi Esray Otomotiv Eskişehir merkezli Hilal Petrol firmasına yaptığı satışlar ile bölgesinde etkili olmaya devam ediyor.

 




Murat Ağır Nakliyat’a Kässbohrer Low-Bed Teslimatı


Yayın: 28-02-2013
Kategori: Ticari Araçlar

Murat Ağır Nakliyat’a satışı yapılan Kässbohrer Low-Bed teslimatı Adapazarı fabrikada yapılan törenle gerçekleştirildi.

 





Kässbohrer low-loader’lar artık daha da uzun


Yayın: 24-04-2015
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: kässbohrer tırsan

Tırsan bünyesinde yer alan Kässbohrer, 2 ve 3 dingilli hidrolik low-loader semi-treylerler için çıkarılabilir platformlu yeni pim bağlantılı uzama seçeneklerini sunuyor.




60 ton’luk transformatör Kässbohrer SLH 8 LOW-BED ile taşındı



2002 yılından beri Tırsan bünyesinde faaliyet gösteren Alman treyler üreticisi Kässbohrer, ürettiği inşaat, enerji, sanayi ve proje taşımacılığına yönelik low-bed semi-treylerler ile sektörel ihtiyaçlara ve müşterilerine çözüm ortağı olmaya devam ediyor.




Tırsan’ın Almanya yatırımları güçleniyor


Yayın: 23-01-2016
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan’ın Almanya’nın Goch şehrindeki üretim tesisi, Kreis Kleve Bölgesi Valisi Wolfang Spreen öncülüğündeki bir heyet tarafından ziyaret edildi, olası işbirlikleri değerlendirildi.





Tırsan Avrupa’da 3. Almanya'da 2. fabrikasını açıyor



Tırsan, Almanya’nın Ulm şehrindeki yeni üretim tesisinin açılışını 5 Temmuz’da dev bir organizasyonla gerçekleştirecek. Avrupa’nın en hızlı büyüyen treyler markası olan Tırsan, yeni üretim tesisi ile birlikte müşterilerinin taleplerine daha hızlı cevap verecek. 




Küçükler Taşımacılık filosuna 35 adet Kässbohrer Akaryakıt Tankeri kattı



Akaryakıt taşımacılığının önde gelen firmaları Tırsan’ın tehlikeli madde taşımacılığındaki uzman markası Kässbohrer’e yatırım yapıyor. Bütün yatırımlarını ADR yönetmeliğine tam uyum kapsamında gerçekleştiren ve bu alanda öncü olmayı hedefleyen Küçükler Taşımacılık Akaryakıt ve Madeniyağlar da filosuna 35 adet Kässbohrer Akaryakıt Tankeri kattı. 
 




Tırsan, Kässbohrer’in 125. yılını kutladı



41 yıldır aralıksız Türkiye’nin lideri ve Almanya’ya doğrudan yatırım yapan ilk ve tek treyler üreticisi Tırsan, 2002 yılında bünyesine kattığı Alman Kässbohrer’in 125. yılını 13 ve 14 Haziran 2018 tarihinde, şirketin 1893 yılında kurulduğu Ulm şehrindeki üretim tesisinde düzenlenen iki günlük etkinlikle kutladı. 




Tırsan’dan, A2B-online filosuna 50 adet Kässbohrer treyler


Yayın: 26-12-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye’nin 41 yıldır aralıksız lider treyler üreticisi Tırsan, 2013 yılından bu yana iş ortağı olan ve filosunda 46 adet Tırsan aracı bulunan A2B-online’a yüksek dayanıklılık ve verimlilik sağlayan, gemi yüklemesine uygun 50 adet Kässbohrer Tenteli Perdeli K.SCX X teslimatı gerçekleştirdi.  




Bilginay Lojistik, filosuna 15 adet Kässbohrer tanker kattı


Yayın: 29-07-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Bilginay Lojistik, tehlikeli ve kimyasal madde taşımacılığındaki uzmanlığını akaryakıt taşımacılığı alanına da taşıyarak, 15 adet Kässbohrer K.STB 5K Akaryakıt Tankerini filosuna kattı.