e
Banner

Etiketler: konferans



"Lojistik Ve Tedarik Zinciri Kongresi" Başlıyor



İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ve Lojistik Derneği (LODER) ile Duisburg-Essen Üniversitesi işbirliğiyle 08-09 Kasım’da gerçekleştirilecek olan kongrede uluslararası lojistik ve tedarik zinciri sistemlerinin, küresel krizde sürdürülebilirliği konusu masaya yatırılacak.

 




Türkiye'nin Lojistik Fakültesi'nin ilk konferansı Pegasus Kargo ile olacak



Göndermenin kolay yolu mottosuyla sunduğu zamanında ve kaliteli hizmet ile rakiplerinden ayrılan Pegasus Kargo, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliğiyle 23-24 Mart 2016 tarihinde Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı düzenlenecek. 
 




Ekonomi ve Lojistik Zirvesi 12 Mayıs’ta


Yayın: 01-02-2016

Kamu, lojistik ve reel sektör temsilcileri, kapsamı ve içeriği itibariyle Türkiye’de bir ilk olan Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde buluşacak. “Rekabetçi Ekonomi İçin Güçlü Lojistik” sloganıyla UTA Lojistik Dergisi tarafından düzenlenen ve birçok ilgili bakanlık, birlik ve derneğin destek verdiği zirvede, ekonomi ve lojistik sektörünün yol haritası çizilecek. 




Pegasus Cargo'dan Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı


Yayın: 16-03-2016

Pegasus Cargo ile Türkiye’nin ilk ve tek lojistik fakültesi olan İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliğinde 23-24 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul’da Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı düzenleniyor.




Pegasus Kargo sektörün küresel profesyonellerini öğrencilerle buluşturdu


Yayın: 25-03-2016
Kategori: Havayolu

Pegasus Kargo ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliğinde düzenlenen Pegasus Kargo sektörün küresel profesyonellerini öğrencilerle buluşturdu.
 




Havacılık ve lojistiğin profesyonelleri öğrencilerle 8’inci defa buluşuyor



İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi işbirliğiyle 26 Mart 2020 tarihinde Uluslararası Havacılık ve Lojistik Konferansı düzenlenecek.