e
Banner

Etiketler: karayolları



Karayolu Taşımacılığı Sürdürülebilirliği Taahhüt Ediyor


Yayın: 21-09-2012
Kategori: Karayolu

Küreselleşen bir ekonomide, karayolu taşımacılığı sadece bir taşıma şekli değil; herşeyin ötesinde, her ülkenin sürdürülebilir ekonomik ve ticari kalkınmasında rekabet gücünü sağlayan hayati bir üretim aracıdır.





Ulaşımda verimlilik akıllı sistemlerle sağlanacak


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Karayolu

Güvenli, erişilebilir, ekonomik, konforlu, hızlı, çevreye duyarlı, kesintisiz, dengeli, çağdaş bir ulaştırma sistemi için çalışmalar yürüten Karayolları Genel Müdürlüğü, OGS, KGS ve HGS gibi akıllı sistemler, bölünmüş yollar ve yaygın ağaçlandırma çalışmaları ile enerjide verimlilik hedeflerine destek oluyor.

 




Karayollarında son durum


Yayın: 26-12-2012
Kategori: Karayolu

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.





Yoğunluğunun Yüzde 35'ini Tırlar Oluşturuyor


Yayın: 05-11-2012
Kategori: Karayolu

Kocaeli'de limanlardan çıkan ağır tonajlı taşıtların, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'ndaki araç yoğunluğunun yüzde 35'ini oluşturduğu bildirildi.

 




Karayolları'na pes dedirten tünel inşaatı



Karayolları 8. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Malatya-Kayseri Karayolu üzerinde yapımı süren ve 2012 yılı sonu itibariyle hizmette olması gereken Karahan Tüneli için kesin bitiş tarihi veremeyeceklerini söyledi.





Karayolları karla mücadele için hazır


Yayın: 08-01-2013
Kategori: Karayolu

Karayolları Genel Müdürlüğü'nce, 2012-2013 kış sezonunda yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle karla mücadele için yaklaşık 16 milyon liralık ödenek ayırdı.