e
Banner

Etiketler: işbirliği



EKOL, FLO iş birliğini Lotus Tesisi’ne taşıdı


Yayın: 29-07-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: ekol flo işbirliği

Kontrat lojistiğine yatırımlarını sürdüren Ekol Lojistik, Türkiye’nin tek çatı altındaki en büyük kapalı alana sahip deposu Lotus Tesisi’nde, FLO Mağazacılık’a hizmet vermeye başladı. Beş yılı aşkın süredir çözüm ortağı olduğu FLO Mağazacılık ile sözleşmesini 2022’ye kadar uzatan Ekol, bu kapsamda lojistik depolama hizmetleri operasyonlarını  Lotus’ta yürütecek. 




Havaş, Qatar Airways Cargo ile işbirliğini 2025’e kadar yeniledi


Yayın: 21-04-2021
Kategori: Havayolu

Türkiye’nin yer hizmetlerindeki küresel markası Havaş, kargo ve antrepo hizmetlerinde destek verdiği Qatar Airways Cargo ile iş ortaklığını beş yıl süreyle bir kez daha yeniledi.




Havaş, FBO RIGA ile iş birliğini genişletiyor


Yayın: 25-05-2021
Kategori: Havayolu

Yer hizmetlerinin deneyimli markası Havaş; genel havacılık faaliyetleri kapsamında desteklediği FBO RIGA ile iş birliğini genişleterek özel iş jetlerine yönelik tüm yer hizmetleri ve de-icing operasyonlarını üstlendi. 




Lufthansa heyworld, Türk e-ticaret firmalarını KargomKolay ile taşıyacak


Yayın: 17-06-2021
Kategori: Lojistik

2014 yılından itibaren Türkiye uluslararası express kurye pazarında başarılı şekilde faaliyet gösteren lojistik firması KargomKolay, dünyanın lider havayolu şirketlerinden Lufthansa’nın express kurye şirketi Lufthansa heyworld ile uzun soluklu bir işbirliği anlaşmasına imza attı.




Lukoil ile Asnak’tan lojistik iş birliği


Yayın: 21-06-2021

Petrol ve gaz şirketi Lukoil, lojistik operasyonları için Asnak ile iş birliğine başladı. Platforma dahil olan şirket, taşımacılık ihtiyaçlarını yüzde 15 tasarrufla karşılayabilecek.




İki kıta Köseköy'de birleşiyor



Pasifik Eurasia ile ÖBB Rail Cargo Group kıtalararası demiryolu taşımacılığında önemli bir işbirliğine imza attı. Yeni ortaklıkla Asya ve Avrupa tek rotada birleştirilirken, yeni İpek Yolu’nun potansiyeli daha da geliştirilecek. Köseköy Lojistik Terminali ise kıtalararası yük taşımacılığı için önemli bir merkez haline gelecek. 




DFDS, primeRail ile ortak oluyor


Yayın: 30-06-2021
Kategori: Demiryolu

DFDS, verimliliği ve sürdürülebilir müşteri çözümlerinin arzını artırmak için primeRail ile ortaklık kuruyor.
 




Daimler Truck ve Shell, yakıt hücreli kamyonlar konusunda iş birliği yapıyor


Yayın: 05-08-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Daimler Truck ve Shell arasındaki iş birliği ile Avrupa’daki hidrojen dolum istasyonları ve yakıt hücreli kamyonlara olan yatırımlara ağırlık veriliyor. Daimler Truck ve Shell’in 2030 yılına kadar hedefi; Avrupa’da 150 adet hidrojen dolum istasyonu ve Mercedes-Benz markasına ait yaklaşık 5.000 adet ağır sınıf yakıt hücreli kamyonun yollarda olması.




TİM ve THY işbirliğinin kapsamı genişletildi


Yayın: 08-09-2021
Kategori: Havayolu
Etiketler: ihracat işbirliği thy tim

TİM ile THY arasında indirimli kargo taşımacılığına yönelik işbirliği anlaşmasının kapsamı genişledi. Hava kargo indirim kampanyasında destinasyon sayısı 46'ya yükseltilirken, ürün gamı da genişledi.
 
 




Prometeon ve Frigo Nevnak Lojistik’ten 170 araçlık iş birliği


Yayın: 19-11-2021
Kategori: Lastik

Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi Prometeon, Türkiye’de filo iş birliklerini büyütmeye devam ediyor. Prometeon Türkiye şimdi de uluslararası nakliye sektörüne 1976’dan beri hizmet veren, sektörün köklü ve öncü firmalardan Frigo Nevnak Lojistik ile filo iş birliğine imza attı.