e
Banner

Etiketler: ingiltere



İstanbul / İzmir – İngiltere direk hattının parsiyelde tek oyuncusu: JGS


Yayın: 29-05-2013
Kategori: Denizyolu

John Good Shipping Genel Müdürü Levent Aydinç, “İstanbul ve İzmir limanlarında haftalık çıkan parsiyel servisimiz, piyasada tek olmasının yanında, özellikle İngiltere’de bizlere çok daha fazla detay ve servis imkanı sağlıyor” diyor.





DFDS, Brexit yolculuğunda rehber patner olma hedefinde



DFDS, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılma kararı sonrası sürecin Türkiye’ye etkileri ile bu dönemde Türkiye - İngiltere ilişkilerinin masaya yatırıldığı çevrimiçi bir panel düzenledi. Brexit’in yaklaşması sebebiyle Kasım başında DFDS’in faaliyet gösterdiği tüm lokasyonlarda tüm müşterilerine yönelik bir pazarlama kampanyası da başlatan DFDS, gerek kampanya ve gerekse düzenlenen panel aracılığıyla müşterilerine Brexit yolculuğunda rehber bir partner olabilmeyi hedefliyor.
 




Haydar Yenigün: İngiltere STA'sını memnuniyetle karşılıyoruz



Türkiye ve İngiltere arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması'nın hemen ardırdan açıklama yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “Türkiye ve Birleşik Krallık arasındaki ticaret anlaşmasının imzalanmasını memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
 




Renault Trucks’ın elektrikli araç serisine ‘Teknik Mükemmellik’ ödülü



Renault Trucks, Londra'da düzenlenen 2021 Motorlu Taşımacılık Ödülleri'nde tam elektrikli ürün yelpazesi ile 'Teknik Mükemmellik Ödülü'nün sahibi oldu.