e
Banner

Etiketler: hollanda



Amsterdam ve İstanbul Limanları lojistik işbirliği için masaya yatırıldı



Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılı nedeniyle İstanbul’a gelen Clipper Stad Amsterdam yelkenli gemisi, Hollandalı ve Türk işadamlarını Karaköy limanında ağırlamaya devam ediyor. “İstanbul - Amsterdam İki Lojistik Üssü” başlıklı toplantı Amsterdam Belediye Başkanı Eberhard van der Laan’ın yanı sıra Türk ve Hollandalı lojistik firmalarının katılımıyla düzenlendi.

 




TIRSAN-DAF Başarısı Hollanda’nın Dikkatini Çekti



Amsterdam Belediye Başkan Yardımcısı TIRSAN Treyler’i Ziyaret Etti

 




İstanbul - Amsterdam lojistik hattı kuruluyor


Yayın: 02-11-2012
Kategori: Lojistik

Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılında bir araya gelen iki ülkenin üst düzey yetkilileri, lojistikte işbirliği olanaklarını masaya yatırdı. Türkiye-Hollanda arasındaki lojistik köprüsünün güçlendirilmesine karar verilirken, entegre taşımacılık çözümlerinin geliştirilmesi için harekete geçildi.




Patriotlar 130 konteynırla İskenderun'da


Yayın: 21-01-2013
Kategori: Denizyolu

Türkiye’nin NATO’da talep ettiği patriotlar İskenderun Körfezi’ne geldi. Hollanda ve Almanya’nın gönderdiği patriotları DFDS Seaways gemileriyle taşınıyor. Parçalar ise 130’dan fazla konteynerla indidilecek.




Thermo King, Hollanda'da ilk Axlepower teslimatını gerçekleştirdi


Yayın: 02-02-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Thermo King, tamamen elektrikli, düşük veya sıfır emisyonlu ve otonom treyler soğutması sağlayan Advancer AxlePower ünitenin Holanda’daki ilk teslimatını gerçekleştirdi. 




DAF'ın ilk elektrikli EcoCombi'si Hollanda'da yola çıkıyor


Yayın: 03-07-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Vlot Logistics, Hollanda'daki filosuna tamamen elektrikli bir EcoCombi ekleyen ilk şirket oldu. Tekerlekli kriko ve yarı römorka sahip DAF CF Electric kamyon kombinasyonu, 23 tonluk/metrelik vinçle birlikte elektrik tahrikli bir HIAB kanca kolu ile donatılmıştır.