e
Banner

Etiketler: gümrükleme



Dürüst nakliyeci, gümrükçü olacak


Yayın: 11-01-2013
Kategori: Gümrük

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Kolay Ticaret, Büyük Türkiye” projesinin tanıtımı yapıldı. Proje tanıtımını Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı yaptı. 





Gümrük fabrikaya taşınıyor



46 ülkede uygulanan ve ihracatçı şirketlere kendi işyerinden gümrükleme imkânı tanışan ‘Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’ artık Türkiye’de de başlıyor. Bu statüyü kazanan firmalar kendi fabrikasında gümrükleme yapacak.





EMS Lojistik ile TAN Lojistik gümrüklemede işbirliği yaptı



Türkiye genelinde 32 şube 157 personel ile gümrükleme ve acente hizmetleri veren TAN Lojistik ile uluslararası nakliye firmalarından EMS Lojistik işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşması çerçevesinde EMS Lojistik’in yurt içindeki tüm gümrükleme hizmetleri TAN Lojistik tarafından verilecek.





Gefco Türkiye, Rusya’ya Denizyolu Kampanyası Başlattı



GEFCO Türkiye, Rusya ve Gürcistan ile Ukrayna gibi çevre ülkelerini kapsayan yeni bir denizyolu taşıma kampanyası başlattı.





GEFCO 5 uzmanlıkla ciroyu katladı



Gefco, beş temel uzmanlık alanı etrafında yapılanan gelişme planıyla 2012 cirosunu 3.6 milyar avroya ulaştırdı. Bu uzmanlık alanları: Karayolu Taşımacılığı, Deniz ve Havayolu Taşımacılığı, Depo Hizmeti ve Yeniden Kullanılabilir Ambalajlama, Bitmiş Araç Lojistiği, Gümrük ve Vergi Müşavirliği.