e
Banner

Etiketler: frachtbox



Frachtbox’a Türkiye’den büyük ilgi


Yayın: 27-02-2019

İsviçreli Frachtbox’a Türkiye’deki firmalardan büyük ilgi geldi. Fevzi Gandur Lojistik,  Eyüp Lojistik, Kılıç Group, Karınca Lojistik ve Geodis Türkiye gibi lojistik firmalarının firmaların yanı sıra Kocaeli-Derince Nakliyeciler Kooperatifi de Frachtbox ile işbirliği yaptı. Genel Müdür Tülin Doğan, “Frachtbox ağına katılan lojistikçiler, ihracat taşımalarında ‘boş dönüş’ derdinden kurtuluyor. İhracatçı ve ithalatçı firmalar ise yükünü en hızlı ve en uygun maliyetle taşıtma fırsatı buluyor” dedi.




Tülin Doğan, Frachtbox Avrupa ve Ortadoğu Direktörü oldu


Yayın: 17-06-2019
Kategori: Lojistik

Frachtbox’ın Avrupa ve Ortadoğu Direktörü görevine Tülin Doğan atandı. Tülin Doğan, Ocak 2019 tarihinden bu yana Frachtbox Türkiye Ülke Müdürü olarak görev yapıyordu.




Frachtbox hizmet ağını genişletti


Yayın: 08-05-2020

Lojistik ve gümrük firmalarının online pazarlamasını yapan internet portalı Frachtbox, web sitesini yeniledi. Kullanıcılara daha hızlı ve kolay erişim sunan yeni portala; online destek butonu, tek tuşla tüm rota navlunlarının güncellenebilmesi ile bilgilendirilmesi, Intermodal ve deniz taşımacılığı, bloglar gibi yepyeni özellikler eklendi. Frachtbox Kurucusu Mehmet Can, sitelerini güncel teknolojik gelişmeler ışığında kullanıcı ihtiyaçlarına göre yeniden yarattıklarını söyledi.